معین مسلکی وزارت امور مهاجرین، ازجریان کار پروژه های انکشافی، در ولایت نیمروز، نظارت بعمل آورد

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۲ - ۸:۳۱
-
الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین وعودت کنندگان، در ادامه سفرش به ولایت نیمروز، از جریان کار 3 پروژه انکشافی در آن ولایت، نظارت بعمل آورد.
پروژه های انکشافی یاد شده شامل اعمار یک باب مکتب و دو باب مراکز صحی در محلات مرکزی و ولسوالی دلارام آن ولایت میباشد که با حمایت مالی کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان با هزینه 8 صدو 96 هزارو 201 دالر امریکایی به اساس تفاهم نامه های منعقد شده توسط موسسه زنان برای زنان و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان قبلاً آغاز شده است و قرار است که به زودی به بهره برداری سپرده شود.
آقای راشد در این نظارت، بر معیاری بودن بهتر مراکز یاد شده به مسوولان هدایات لازم داد.

 

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۵:۳
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش 587 هزار و 401 دالر امریکایی، دو تفاهم نامه همکاری میان موسسات هاجر، تیری دیس هومز و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه های عقد شده، مبلغ فوق. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۵۵
Background image

ورکشاپ سیستم آنلاین ترتیب پلان و گزارش دهی در وزارت امور مهاجرین برگزارشد

ورکشاپ یکروزه سیستم آنلاین ترتیب پلان و گزارش دهی برای رییسان مرکزی، آمرین و مدیران بخش پلان و گزارش دهی از طرف ریاست پالیسی و پلان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در تالار کنفرانس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۹:۱۴
Background image

ده ها تن از کارمندان وزارت امور مهاجرین، سند فراغت برنامه آموزشی مدیریت را دریافت نمودند

53 تن از کارمندان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان پس از سپری کردن برنامه آموزشی مدیریت ارتباطات، مراسلات اداری، زبان انگلیسی، اساسات کمپیوتر و ایمیل که توسط آمریت ارتقای ظرفیت ریاست. . .

بازگشت به خبر