مسابقه سیرت النبی (ص) در وزارت امور مهاجرین راه اندازی شد

anwari_morr
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۳۰ - ۱۳:۱۷
-

مسابقه سیرت النبی (ص) از سوی ریاست تحقیق و معلومات مهاجرین وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با اشتراک شماری از کارمندان برگزار شد.

مفتی فرید الله حقانی، مدرس ریاست د عوت و ارشاد وزارت در این برنامه سخنرانی نموده گفت: در مورد کسی که صحبت مینمایم او همانا محمد ص است، برای امت خود بیشتر میگریست تا از آتش جهنم نجات یابند، وی ص از خانواده خود بیشتر به امت خود محبت داشت، محبت الله ج با رسول وی لازم وملزوم یک دیگر است.

مفتی حقانی بیان نمود، راه اندازی چنین مسابقه نشان دهنده اخلاق وکردار پیا مبر مان ص است.

قاری صابرگل مصلح، رییس تحقیق و معلومات مهاجرین نیز در مورد سیرت النبی ص و اهمیت کتاب خوانی و مطالعه به سخن پرداخت.

عرفان همت، آمر ارتباط عامه ریاست اطلاعات در مورد چگونگی ارایه و اخذ امتحان به اشتراک کننده گان معلومات ارایه نموده افزود: برای برندگان این مسابقه جوایز و تحایف نیز در نظر گرفته شده است.

هدف از برگزاری این مسابقه آشنایی بیشتر به سیرت پیامبر بزرگ اسلام( ص) عنوان شده است.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۹:۱۴
Background image

ده ها تن از کارمندان وزارت امور مهاجرین، سند فراغت برنامه آموزشی مدیریت را دریافت نمودند

53 تن از کارمندان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان پس از سپری کردن برنامه آموزشی مدیریت ارتباطات، مراسلات اداری، زبان انگلیسی، اساسات کمپیوتر و ایمیل که توسط آمریت ارتقای ظرفیت ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۲۰:۴۰
Background image

وزیر امور مهاجرین با مسوول بخش آسیایی فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با آقای الکساندر ماتیو، مسوول بخش آسیایی فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر، دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست که با محوریت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۳:۳۱
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش 44 هزار و 738 دالر امریکایی، یک تفاهم نامه همکاری میان موسسه افغان ها برای حمایت از معارف و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده، مبلغ. . .

بازگشت به خبر