شماری از جوانان شهرک شیخ مصری ولایت ننگرهار مشکلات شان را با وزیر امور مهاجرین در میان گذاشت

sadam_morr
پنجشنبه ۱۳۹۸/۲/۲۶ - ۱۲:۱۲
خبر

نمایندگان شورای جوانان شهرک شیخ مصری ولایت ننگرهار روز چهارشنبه 25 ثور سال روان در مقر وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان حضور یافته و مشکلات آن شهرک را وزیر امور مهاجرین در میان گذاشت.

آنان از وزارت امور مهاجرین خواهان پخته کاری سرک داخلی شهرک متذکره گردیده گفتند که این سرک به طول 14 کیلو متر قبلا توسط وزارت فواید عامه سروی و دیزاین گردیده اما تاهنوز کار پخته کاری آن شروع نگردیده است.

سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان وعده سپرد که در مورد خواست نمایندگان شهرک شیخ مصری، شخصاً با وزیر فواید عامه و ترانسپورت صحبت می نماید.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

برای ده ها خانواده در شهر کابل کمک خوراکی توزیع شد

برای 60 خانواده برگشت کننده در محل قلعه زمان خان از مربوطات ناحیه نهم شهر کابل کمک خوراکی بتاریخ 26حوت توزیع شد.
برای هر خانواده 12 قلم مواد خوراکی و غیر خوراکی که شامل یک بوجی آرد،  ۲. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۴۹
Background image

نشستی هماهنگی در خصوص رسیده گی به بیجاشده گان جدید در ریاست مهاجرین ولایت کابل برگزارشد

نشستی به هدف رسیده گی به خانواده های که جدیداً از اثر حملات اخیر کشور پاکستان در شهر کابل بیجاشده اند بر ریاست محترم مولوی دین محمد حقبین رییس امور مهاجرین و عودت کننده گان با نمایند. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۳۰
Background image

برای بیش از 100 خانواده بیجاشده جدید در ولایت ننگرهارمدد رسانی صورت گرفت

محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفترمقام محترم وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در راس هیاتی که به ولایت ننگرهار سفر داشت بعد از بررسی وضعیت 140 خانواده که جدیدً از اثر جنگ ها. . .

بازگشت به خبر