ریاست امور مهاجرین ولایت فراه 250 فامیل بیجا شده را کمک نمود

Anonymous (not verified)
یکشنبه ۱۳۹۸/۱/۱۱ - ۱۵:۱۰
ریاست امور مهاجرین ولایت فراه 250 فامیل بیجا شده را کمک نمود

ریاست امور مهاجرین ولایت فراه به همکاری موسسه(WFP) برای (250) فامیل بیجا شده قلعه غلام صدیق شمالگاه کهدانک قلعه محمد ولایت فاریاب که در اثر سیلاب ها بیجا و متضرر شده بود و در مرکز و نقاط امن این ولایت جابجا شده بود، بعد از بررسی و سروی روز شنبه، 10 حمل سال روان کمک های غذایی از قبلی؛ آرد، روغن، نمک و بیسکویت باحضور داشت نماینده موسسه نامبرده توزیع شد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۰:۱۵
Background image

وزیرامور مهاجرین با معاون اداری و رئیس بخش مدیریت بحران برنامه انکشافی سازمان ملل متحد دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با خانم شکونودا معاون اداری و رئیس بخش مدیریت بحران برنامه انکشافی سازمان ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار خانم شکونودا. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۰:۱۹
Background image

وزیر امور مهاجرین با مهتمم مدرسه جهادی ولایت بدخشان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با شیخ عبدالحفیظ مهتمم مدرسه جهادی  ولایت بدخشان در دفتر کارش، دیدار کرد.
شیخ عبدالحفیظ، از همکاری و نشست های بین وزارت امور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۴۹
Background image

وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، توزیع مواد کمکی را برای نزدیک به هزار خانواده عودت‌کننده و بیجاشده در کابل آغاز کرد

این کمک‌ها توسط تاجران و اشخاص خیر افغان به محترم مولوی عبدالکبیروزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، تحویل داده شد که شامل ۱۲ نوع مواد غذایی از جمله یک بوجی آرد، دو بوجی برنج، ۱۰ کیلو. . .

بازگشت به خبر