ریاست امور مهاجرین ولایت بغلان 322 خانواده را مساعدت نمود

Anonymous (not verified)
یکشنبه ۱۳۹۸/۱/۱۱ - ۱۵:۶
ریاست امور مهاجرین ولایت بغلان 322 خانواده را مساعدت نمود

ریاست امور مهاجرین ولایت بغلان به همکاری موسسات(WFP, ORD, DAKAAR and ACTED) برای (322) خانواده بیجا شده ولسوالی بغلان مرکزی و ساحات نا امن پلخمری که در اثر جنگ و نا امنی بیجا شده بود و در مرکز و نقاط امن این ولایت جابجا شده بود، بعد از بررسی و سروی روز پنجشنبه، مورخ 8 حمل سال روان کمک های نقدی و غیر نقدی توزیع نمود.
این کمک ها شامل؛ پول نقد مبلغ(2000) افغانی ، یک بسته مواد غذایی(آرد، روغن، دال و بیسکویت) و مواد غیر غیرغذایی شامل (دو تخته ترپال، سیت آشپزخانه، صابون کالاشویی، صابون دست‌شویی، بسته‌ی لوازم زنانه، دو متر تکه، یک دانه سطل آب و دو بشکه آب) باحضور داشت نمایندگان موسسات نامبرده توزیع گردید.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۲۶
Background image

وزیر امور مهاجرین در ادامه سفرش به ولایت خوست با نمایندگان هموطنانی که اخیراً به آن ولایت بازگشته‌اند، دیدار و به ده‌ ها خانواده‌ عودت‌کننده کمک نقدی نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در ادامه سفرش به ولایت خوست با نمایندگان هموطنانی که اخیراً به آن ولایت بازگشته‌اند، دیدار و گفتگو نموده و به ده‌ها خانواده‌ی بی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۲۱:۵۳
Background image

وزیر امور مهاجرین در سفرش به ولایت خوست، در مراسم دستار بندی شرکت و سخنرانی کرد


محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در جریان سفرش به ولایت خوست، در مراسم دستار بندی یک مدرسه‌ی جهادی که با حضور مقامات محلی آن ولایت، محمد یونس آخوندزاده وزیر آب. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۰ - ۲۲:۵۹
Background image

وزیر امور مهاجرین در سفرش به ولایت خوست با علما و بزرگان قومی ولسوالی گربز دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در ادامه سفرش به ولایت خوست با علمای دین و بزرگان قومی و لسوالی گربز آن ولایت دیدار کرد.
در این دیدار، بزرگان قومی و علما از. . .

بازگشت به خبر