جمهوری اسلامی پاکستان، برای بیجاشد های داخلی افغانستان مساعدت نمود

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۰/۷/۱۱ - ۲۲:۱۰
__________

نزدیک به ۲۰۰ تن مواد خوراکی مساعدت جمهوری اسلامی پاکستان، دیروز۱۲میزان سالروان، به جانب افغانستان سپرده شد.

174تن موادخوراکی تهیه شده ازجانب بنیادپاک افغان، کشورپاکستان که شامل،آرد، برنج، بوره وروغن بودازطرف محترم فیصل خان، قونسل جمهوری اسلامی پاکستان، درولایت ننگر هار، به محترم محمد ارسلاخان خروتی، معین مالی واداری وزارت امور مهاجرین وعودت کننده گان، درتورخم سپرده شد.

محترم ارسلاخان خروتی ضمن قدر دانی از مساعدت کشور پاکستان، خواهان ادامه همکاری آن کشور گردید.

موصوف بایاد آوری ازسهولتهای فراهم شده از جانب حکومت پاکستان، برای مهاجرین افغان، درآنکشور، تزیید ودوام سهولتهای یاد شده را تقاضا نموده و همچنان از قونسل آن کشور خواست که دررفع مشکلات موجود که درقسمت رفت و برگشت افغانهای مسافر ومریض و عبور و مرور وسایط باربری، از تورخم، موجود است همکاری نماید.

قونسل پاکستان، مقیم ننگر هارضمن وعده ادامه کمکهای کشورش، به جانب افغانستان گفت که مشکلات موجود درتورخم را که مسافرین، مریضان و وسایط بابری با آن مواجه است با مقامات کشورش شریک ساخته و درآینده نزدیک مشکلات موجودیادشده رفع خواهدشد.

 

 

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۴۶
Background image

رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان، در جریان سفرش به ولایت کندز، از ریاست مهاجرین آن ولایت دیدن بعمل آورد

محترم مولوی سعید احمد بنوری، ریس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کننده گان در جریان سفرش به ولایت کندز، به منظور بررسی وضعیت کاری، ارزیابی روند اجراآت، چگونگی ارائه خدمات به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۰:۱۰
Background image

رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین به ولایت کندز سفر نموده و از آمریت سرحدی ریاست امور مهاجرین آن ولایت بازدید بعمل آورد

محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان به هدف بررسی وضعیت کاری، نحوه ارائه خدمات، روند فعالیت ‌های مربوط به مهاجرین برگشت کننده و بررسی فعالیت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۸:۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، محترم مولوی عبدالکبیر، در کابل با آقای ایریک مارکلی، رئیس دفتر همکاری‌های انکشافی کشور سوئیس در افغانستان، و آقای عرفات جمال، رئیس دفتر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) برای افغانستان، دیدار کرد

در آغاز این نشست، آقای ایریک مارکلی از فعالیت‌های دفتر همکاری‌های انکشافی سوئیس در افغانستان ابراز خرسندی کرد و گفت که حکومت سوئیس همکاری نزدیک با مردم افغانستان و حضور در این کشور به. . .

بازگشت به خبر