از وزارت امور مهاجرین بخاطر پاسخگویی در برنامه حساب دهی حکومت به ملت قدردانی شد

anwari_morr
دوشنبه ۱۴۰۲/۶/۱۳ - ۱۰:۷
ـ

در نشست که بخاطرختم برنامه حسابدهی حکومت به ملت برگزارشده بود از کارکرد، و فعالیت‌های مؤثر و نتیجه ‌بخش وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان به دلیل پاسخگویی خوب مورد قدردانی قرار گرفت.

درمحفلی که به همین مناسبت درمرکز اطلاعات ورسانه های امارت اسلامی برگزارشده بود، از تیم رهبری، روسا و دفتر سخنگوی وزارت امور مهاجرین به دلیل مشارکت فعال در برنامه مذکور، پاسخگویی موفق ملت و تقویت روند ارائه اطلاعات قدردانی و تشکر شد.

این وزارت با ارایه گزارش از کارکرد ها وخدمات این نهاد برای عودت کننده گان ، بیجاشده گان داخلی وسایر فعالیت ها ودست آورد ها مورد تقدیر قرارگرفته، به پاس خدمات این اداره تقدیر نامه را که مزین به امضای رییس عمومی دفتر مقام ریاست الوزرا وریس مرکز اطلاعات و رسانه ها میباشد به ریس اطلاعات وارتباط عامه وسخنگوی  این اداره تفویض گردید.

-

 

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۱
Background image

معاون کمیشنری عالی ملل متحد درامور پناهنده گان: با افزایش بودیجه، کمک رسانی برای مهاجرین بیشتر خواهد شد

نکات فوق را خانم وینسا متر بولی معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان (UNHCR) در دیداری که با محترم مولوی سعید احمد بنوری رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

بازگشت به خبر