از روز جهانی معلولیت دروزارت امورمهاجرین وعودت کننده گان تجلیل بعمل آمد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۹/۱۲ - ۱۰:۳۵

 

مسوولین ومنسوبین وزارت امورمهاجرین وعودت کننده گان ،سه شنبه 12قوس ،طی محفلی از سوم دسمبر روز جهانی معلولیت تجلیل بعمل آوردند.

 دراین محفل،ابتدا سید حسین عالمی بلخی وزیر امورمهاجرین وعودت کننده گان دررابطه به موضوع صحبت نموده  گفت که معلولیت ،ناتوانی نیست افرادمعلول باید زحمت بکشند ونقش خویش را درجامعه ایفا نمایند ونباید احساس ناتوانی کنند .

بلخی علاوه نمود که معلولیت پدیده ای است که اتفاق افتاده ، ومعولان کسانی هستند که عضوی از بدن خویش را در راه آزادی از استقلالیت، دفاع از انسانیت و وطن از دست داده اند وباید کمک و احترام شوند.

سپس سید عبدالخالق موسوی رییس منابع بشری وزارت پیرامون موضوع صحبت نموده اظهار داشت که گرامی داشت از این روز به مفهوم گرامیداشت از استعداد ها و ظرفیت های پنهان است که بدلیل محدودیت فزیکی وجسمانی افراد متاسفانه کمتر به آن توجه شده است،ماباید از ظرفیت های آنها به منظور شگوفایی وظرفیت پروری هرچه بهتر ادارات استفاده نماییم .

 موسوی افزود که به همین مناسبت اداره خدمات ملکی افغانستان طرزالعمل اختصاصی افراد دارای معلولیت را تدوین وامضا نموده است که در آن ادارات مکلف اند که استخدام افراد دارای معلولیت را به 3% افزایش دهند وما با تمام ایمان داری مکلف به رعایت آن هستیم.

متعاقبا یکتن از کارمندان وزارت به نماینده گی از این روز صحبت نمود و درمحفل با اهدا تقدیر نامه برای کارمندان و کارکنان معلول این وزارت پایان یافت

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۱:۲۹
Background image

برای صدها خانواده بی‌ بضاعت عودت‌کننده، در ولایت قندهار کمک‌ مواد غذایی توزیع شد

از اثر تلاش های مداوم مقام محترم وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان بخاطر ارایه کمک های برای برگشت کننده گان کشور های همسایه، این بار برای صد ها خانواده برگشت کننده نیازمند در ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۲۷
Background image

از پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی در وزارت امور مهاجرین بزرگداشت بعمل آمد

به مناسبت پنجمین سالگرد فتح و پیروزی امارت اسلامی افغانستان، برنامه ویژه ختم قرآن کریم، پس از ادای نماز ظهر، در مسجد مقر وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با حضور معینان، رییسان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۹:۵۷
Background image

از اثر تلاش وزارت امور مهاجرین و عودت‌ کننده گان، در ولایت زابل برای صدها خانواده نیازمند برگشت کننده کمک‌ های غذایی توزیع شد

برنامه توزیع مواد غذایی برای صد ها خانواده نیازمند برگشت کننده در مرکز ولایت زابل (شهر قلات) با حضور مسئولان محلی آن ولایت و نماینده گان وزارت امور مهاجرین و عودت ‌کننده گان برگزار. . .

بازگشت به خبر