اتحادیه اروپا خبر داد که10 میلیون یورو را به مظنور حمایت از افغان های برگشت کننده از ترکیه به افغانستان کمک نموده است

sadam_morr
چهارشنبه ۱۳۹۸/۷/۳ - ۱۵:۹
داکتر ستیفن لوک رئیس بخش همکاری های انکشافی اتحادیه اروپا مقیم کابل، در ملاقاتش با سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان خبر داد که اتحادیه اروپا 10 میلیون یورو را به منظور حمایت از کسانیکه از ترکیه به افغانستان برگشت می نمایند از طریق برنامه رادای سازمان بین المللی مهاجرت(آی او ام) کمک نموده است. پیش از این وزارت امور مهاجرین وعودت کنندگان از اتحادیه اروپا خواسته بود که با توجه به وضعیت داخلی کشور و نبود بودجه مشخص، کسانی را که از ترکیه برگشت می نمایند مورد حمایت قرار دهد و این کمک ها در پی خواست های مکرر وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان صورت گرفته است. همچنان این نماینده اتحادیه اروپا در کابل اعلان نمود که مهاجرین افغانی در برنامه های کمکی اتحادیه اروپا که برای سال های 2020 الی 2030 تنظیم گردیده نیز گنجانیده شده است. در همین حال وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان ضمن قدردانی از میزبانی، حوصله مندی و کمک های اتحادیه اروپا به مهاجرین افغان اشاره کرد که با ترکیه چندین دور مذاکرات در سطوح عالی و تخنیکی روی مدیریت مهاجرین و تنظیم مهاجرین کارگر صورت گرفته و سند ابتدایی روی یک مدیریت مشترک میان دو کشور به میان آمده است. وی افزود که کمک های انکشافی اتحادیه اروپا برای ادغام و استقرار مهاجرین در کشور قابل قدر است اما این کمک ها توسط تطبیق کنندگان آن موفقانه عملی نمی گردد. وی به برنامه شورا که توسط اداره اسکان بشری سازمان ملل متحد(هبیتات) و برنامه رادا که توسط سازمان بین المللی مهاجرت(آی او ام) تطبیق می گردد، اشاره نموده گفت که هبیتات در دوسال گذشته با استفاده برنامه شورا تمویل می گردد اما تاهنوز یک نمره زمین هم به برگشت کنندگان توزیع نگردیده است. همچنان برنامه رادا چنان بصورت بطی و آهسته به پیش میرود که موثریت خویش را از دست داده است، طوریکه مصارف اداری و معاشات پرداخت شده بنام این برنامه، از قیمت اصلی آن بیشتر است. وزیر امور مهاجرین افزود که این وزارت پالیسی جامع مهاجرت را نهایی نموده و این پالیسی می تواند الی سال 2050 راهگشای برنامه های مدیریتی مهاجرت در افغانستان باشد.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۴:۵۴
Background image

به ارزش صد ها هزار دالر؛ یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

 یک تفاهم نامه های همکاری به ارزش 8 صدو 57 هزار و 155 دالر امریکایی با موسسه بشری صلح سازان افغانستان در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه یاد شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۹:۲۳
Background image

سنگ تهداب فاز اول شهرک مهاجرین در ولایت هلمند گذاشته شد

سنگ تهداب شهرک مهاجرین طی یک سلسله مراسم در نزدیکی شاهراه قندهار – هرات در ولسوالی واشیر ولایت هلمند، با حضور مقامات بلند پایه امارت اسلامی و محلی آن ولایت بتاریخ 8 جوزا گذاشته شد.
مولو. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۲۲:۶
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم نامه های همکاری به ارزش یک صدو 20 هزار و 380 دالر امریکایی با موسسات د افغان پراختیایی و ایپک انترنشنل در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه. . .

بازگشت به خبر