272 خانواده بیجاشده با حمایت دولت به ولایات اصلی شان بازگشتند

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۱/۵/۲ - ۱۳:۲۵
رضا باهیر

وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان با همکاری مالی اداره پناهندگان سازمان ملل متحد(UNHCR) برای انتقال این بیجاشده‌ها، یکصد عراده موتر تدارک دیده و برای هر خانواده پول نقد نیز توزیع نموده است.

این خانواده ها که عازم ولایات میدان وردک، بامیان، دایکندی، غور و غزنی هستند می گویند که در سال‌های گذشته در اثر ناامنی خانه های شان را ترک کرده و در مربوطات مختلف شهر کابل پناه آورده بودند.

علاوه بر هزینه انتقال، روز یکشنبه 2 اسد سال روان به هر خانواده مبلغ 200 دالر آمریکایی در حمایت از بازگشت داوطلبانه شان از سوی اداره پناهندگان سازمان ملل متحد توزیع شد.

الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین، در زمینه معلومات داد که قرار است امسال دو هزار خانواده با حمایت اداره پناهندگان سازمان ملل به مناطق اصلی شان بازگردند و وزارت تلاش می کند تا حمایت سایر موسسات را نیز در این خصوص جلب کند. ایشان از تلاشش برای ختم روند بیجاشدگی خبر داده گفت که اکنون امنیت در داخل کشور تامین شده و ضرورت نیست خانواده از خانه های آواره شوند.

گفتنی است که سال گذشته بیش از شش هزار خانواده بیجاشده با حمایت امارت اسلامی افغانستان به ولایات اصلی شان برگشت کرده است.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۱:۱۰
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با نماینده اتحادیه اروپا در افغانستان، دیدار تعارفی نمود

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای نیکولا بیلومو، نماینده اتحادیه اروپا برای افغانستان، دیدار تعارفی نمود.
در این دیدار، درباره ارائه کمک ‌ها به افغان‌. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۵۳
Background image

بخش اسکان موقت در دیتابیس انکشاف ‌یافته عودت‌کننده گان در ولایت ننگرهار فعال شد

بخش اسکان موقت در دیتابیس انکشاف‌یافته عودت‌کننده گان واقع اردوگاه (کمپ) عمری در خط فرضی تورخم ولایت ننگرهار، به تاریخ 18 میزان، توسط نماینده های ریاست های تکنالوژی معلوماتی، تحقیق و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۴۵
Background image

تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم ‌نامه همکاری میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و مؤسسه خدمات اجتماعی زنان افغانستان امروز یک شنبه 19 میزان، به امضا رسید.
بر اساس این تفاهم‌ نامه، مبلغ 73 هزار و 127. . .

بازگشت به خبر