عرضه خدمات برای عودت کننده ها در تورخم  آغاز شده است

anwari_morr
چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۰ - ۲۰:۴۳
_

      برگشت اجباری مهاجرین از پاکستان جریان دارد و طبق امار موجود در ۲۴ ساعت گذشته، بیش از ۱۲ هزار نفر از طریق تورخم داخل کشور شده اند.
       به گزارش تیم مطبوعاتی وزارت امور مهاجرین از ساحه تورخم، کمیته های ایجاد شده از طرف کمیسیون رسیده گی به وضعیت عودت کننده ها در بخشهای مختلف، در ساحه تورخم آغاز به فعالیت کرده اند و برعلاوه استقبال و ثبت نام آنها، کمک های اولیه نیز برای آنها عرضه می شود و خلیل الرحمن حقانی سرپرست وزارت امور مهاجرین، باشماری ازاعضای کمیسون و روسای این وزارت ، جریان برگشت، ثبت نام و عرضه خدمات را از نزدیک نظارت میکنند.
     در گزارش علاوه شده است که یکتعداد انتظار گاه ها ایجاد شده است و کار ایجاد کمپ موقت و انتظار گاه های بیشتر ادامه دارد.
همچنان وسایط مختلف النوع قول اردوی۲۰۱ خالد بن ولید، به ساحه مواصلت ورزیده و آماده خدمت گذاری به هموطنان اخراج شده از پاکستان است.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۳۳
Background image

نشست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد برگزار شد

نشستی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) و برنامه انکشافی سازمان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۳۲
Background image

یک تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه مرکز تعلیمی زنان افغان به ارزش 537 هزار و 855 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
به اساس تفاهم نامه که عقد گردید موسسه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۲۷
Background image

برنامه ساده‌سازی پروسه ‌های اداری در وزارت امور مهاجرین برگزارشد


برنامه ای‌ به منظور ساده‌سازی پروسه‌ های اداری با حضور نمایندگان ریاست محترم عمومی اداره امور ا.ا.ا، شماری از روسا و آمرین در تالار کنفرانس های وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان ،. . .

بازگشت به خبر