نشست مشترک رییس امور مهاجرین ولایت ننگرهار، با نماینده گان، کمیشنری عالی ملل متحد در امور پناهنده گان برگزار شد

anwari_morr
-

باز محمد عبدالرحمن، رییس  امور مهاجرین و عودت کننده گان ولایت ننگرهار، با نماینده گان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان، بتاریخ ۲ دلو در دفتر کارش نشستی مشترک را برگزار نمود.

در این نشست خانم شوکو شیمو زاوا، رئیسه اکمالات و هیات همراه وی حضور داشتند.

در این روی موضوع حل مشکلات مهاجرین عودت کننده و همچنین  رسیده گی به آنان بحث صورت گرفت.

رییس مهاجرین خواستار همکاری برای مدیریت موج دوم مهاجران برگشت کننده از پاکستان و کمک به آنها در زمینه های مختلف شد.

وی گفت که مهاجران افغان در پاکستان تجارت، ارتباطات قومی و دارایی دارند و باید به آنها فرصت داده شود تا همه امور خود را تصفیه دهند و با عزت به افغانستان برگردند.

وی خواستار تمدید اقامت مهاجران افغان در پاکستان، همکاری با خانواده های عودت کننده در ارایه کمک های نقدی،  غذایی، غیر خوراکی، سرپناه، زمین و سایر شد و مشکلات خانواده های آسیب دیده بازگشته را به آنان توضیح داد.

رئیس امور مهاجرین ولایت ننگرهار از همکاری و مساعدت گذشته آن کمیشنری قدردانی نموده و به آنان اطمینان داد که در تمامی امور حقوقی هماهنگی و همکاری بهتری دارند.

آقای هی شیلو، رئیس خدمات پشتیبانی، دفتر آسیا و اقیانوسیه،از تمامی کارمندان ریاست امور مهاجرین که تا کنون به اتفاق همکاران خود به مشکلات عودت کننده گان، بیجا شده ها و آسیب دیده گان کمک کرده و همکاری نموده اند، تشکر نمود و به همین دلیل کار آنها به ویژه در زمینه کمک به خانواده های بازگشته موفق بوده و ادامه دارد.

وی گفت که با مقامات دولتی پاکستان در مورد وضعیت مهاجرین افغان و تمدید اقامت آنها صحبت کرده است. اما از صحبت های آنها معلوم می شود که پس از زمستان دوباره موج بازگشت مهاجرین آغاز خواهد شد.

وی افزود مشکلات و پیشنهادات مهاجرین افغان در پاکستان را نیز شنیده است که آنها در هنگام بازگشت با مشکلات زیادی روبرو هستند و سعی خواهند کرد در این مورد با مقامات پاکستانی صحبت کنند تا آنها بتوانند تصمیمات خود  بهتر انجام دهند.

وی همچنین اطمینان داد که به همکاری با مهاجرین بازگشته در زمینه کمک های بشردوستانه، سرپناه ادامه خواهد داد.

همچنین در راستای توسعه فعالیت خود پیشنهاداتی را در زمینه های مختلف ارائه نمودند که مورد اطمینان ریاست امور مهاجرین قرار گرفت.

و در پایان، رئیس امور مهاجرین، از هرگونه همکاری حقوقی در زمینه کمک رسانی به  عودت کننده توسط تمامی نهادهای داخلی و خارجی از جمله کمیشنری عالی ملل متحد در امور پناهنده گان اطمینان داد.