جهت رسیده گی به مشکلات عودت کننده گان در ولایت بلخ بنیاد کمال نبی زاده مبلغ 20 هزار دالر مساعدت نمود

anwari_morr
-

ریاست امورمهاجرین ولایت بلخ از اهداء مبلغ 20 هزار دالر امریکایی و21 تخته کمپل جهت رسیده گی به مشکلات خانواده ها ی عودت کننده اجباری توسط بنیاد خیریه کمال نبی زاده با تاریخ 13 قوس خبرداد.

به گفته رییس امور مهاجرین آن ولایت مبلغ متذکره توسط مسسوول بنیاد یاد شده به مسئولین کمیته حالات اضطرار ولایت بلخ تحویل داده شد.

مسؤولان کمیته اضطراری ولایت بلخ از شرکت مذکور قدردانی نموده و به گفته مسئولان، تمامی این پول به صورت شفاف و به طور مساوی برای عودت کننده گان اجباری توزیع خواهد شد.

طبق یک خبر دیگر برای 8 خانواده عودت کننده اجباری و بیجاشده در ولایت بلخ مبلغ 20 هزار و 984  افغانی مساعدت موسسه اکتید در نواحی دهم و یازدهم آن ولایت توزیع شد.