یک تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

anwari_morr
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۵
_

به ارزش 3 میلیون و 97 هزار و 101 افغانی یک تفاهم نامه همکاری میان موسسه خدمات اجتماعی زنان افغانستان و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده، موسسه مذکور مبلغ فوق را در بخش توزیع کمک های نقدی و مواد مغذی برای 309000 تن و 12000 خانواده برگشت کننده در ولایت هرات به مصرف خواهد رسید.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۲:۴۲
Background image

به ارزش نزدیک به یک میلیون دالر امریکایی، وزارت امور مهاجرین سه تفاهم نامه همکاری را با موسسات همکار امضا نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در جهت ارایه آموزش و فراهم سازی زمینه کاری برای برگشت کننده گان و بیجاشده گان در کشور، سه تفاهم نامه های همکاری را با موسسات سازمان خدمات مهاجرین،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با والی ولایت دایکندی دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مولوی تورجان، والی ولایت دایکندی در دفتر کارش دیدار کرد.
در این نشست که پیرامون رسیدگی به امور مهاجرین درآن ولایت گفتگو صورت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۳:۲۲
Background image

تفاهم نامه های همکاری به هدف بهبود خدمات برای مهاجرین به امضاء رسید

دو تفاهم نامه های همکاری به هدف پیشبرد برنامه ها برای حمایت از برگشت کننده گان و بیجاشده گان میان موسسات پرورش جامعه پایدار و خلاق، موسسه کانادایی برای اطفال متاثر از جنگ و وزارت امور. . .

بازگشت به خبر