یک تفاهمنامه همکاری به منظور توزیع مواد غذایی به بیش از 12 هزار نفر بیجاشده و عودت کننده به امضا رسید

sadam_morr
دوشنبه ۱۳۹۸/۴/۳۱ - ۱۵:۴

تفاهمنامه همکاری میان در رابطه به تطبیق پروژه کمک های مواد غذایی به بیجاشدگان و عودت کنندگان میان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان و موسسه بازسازی دهات افغانستان به امضا رسید.

این تفاهمنامه روز دوشنبه 31 سرطان سال روان توسط مهرخدا صبار وارسی کننده معینیت پالیسی و پلان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان و مسئول موسسه مذکور در مقر وزارت به امضا رسید.

هدف از امضای این تفاهمنامه بلند بردن مصئونیت غذایی فامیل های بیجاشده، برگشت کننده و آسیب دیدگان حوادث طبیعی در هفت ولایت شمال و شمال شرق کشور و کمک به آسیب پذیر ترین افراد در معرض فاجعه و بیجاشدگان داخلی به مواد غذایی و جلوگیری از بدتر شدن وضعیت معیشتی آنان می باشد.

بودجه ذکره شده در این تفاهمنامه 9 میلیون و 719 هزار و 99 افغانی است که توسط اداره برنامه غذایی جهان(WFP) تمویل می گردد.

موسسه بازسازی دهات افغانستان بر اساس تفاهمنامه مذکور به 12 هزار و 100 نفر در ولایات فاریاب، سرپل، جوزجان، بلخ، سمنگان، بغلان و کندز پس از سروی و ثبت در دیتابس اسکوپ به خانواده ها مواد غذایی توزیع می نماید.

 

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۵۶
Background image

یک تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش ۷ هزار و ۶۵۰ دالر امریکایی بین موسسه بازسازی و اجتماعی افغان و  وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه مذکور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۰:۳۱
Background image

به ارزش نزدیک به یک میلیون دالر؛ چهار تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

چهار تفاهم نامه همکاری به ارزش 966 هزار و 861 دالر امریکایی با موسسات آشیانه، هماهنگی کمک های بشری، همبستگی و مساعدت افغانستان نوین و توانمندی ماموریت زنان افغانستان در وزارت امور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۱:۵۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با حضور شماری از مقامات امارت اسلامی با هیئتی از جماعت اسلامی کشور پاکستان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با حضورداشت شماری از مقامات امارت اسلامی، با هیئتی از جماعت اسلامی کشور پاکستان دیدار کرد.
در این دیدار که روابط کابل و اسلام. . .

بازگشت به خبر