وزیر امور مهاجرین در ادامه سفرش به ولایت خوست با نمایندگان هموطنانی که اخیراً به آن ولایت بازگشته‌اند، دیدار و به ده‌ ها خانواده‌ عودت‌کننده کمک نقدی نمود

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۰:۲۶
-

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، در ادامه سفرش به ولایت خوست با نمایندگان هموطنانی که اخیراً به آن ولایت بازگشته‌اند، دیدار و گفتگو نموده و به ده‌ها خانواده‌ی بی‌بضاعت عودت‌کننده آن ولایت کمک نقدی نمود.
در نشستی که از عودت کنندگان دعوت شده در ریاست امور مهاجرین خوست برگزار شده بود، محترم مولوی عبدالکبیر ضمن خیر مقدم به عودت کنندگان افزود: افغان ها برای حفظ دین و استقلال کشور مجبور به مهاجرت شدند و هر افغان عودت کننده شایسته احترام است.
محترم وزیر امور مهاجرین گفت: تمام تلاش خود را برای رسیدگی به مشکلات مهاجرین به کار می‌گیرد و امارت اسلامی وظایف مربوطه را به برخی از وزارتخانه‌ها و ادارات واگذار کرده است تا برای بازگشت‌کنندگان خدمات بهتری ارائه دهند.
محترم مولوی عبدالکبیر توضیح داد که توزیع کمک‌ها به عودت‌کنندگان نیازمند در تمام ولایات آغاز شده است و قرار است به هزاران خانواده کمک‌های نقدی و غذایی توزیع شود.
محترم مولوی عبدالکبیر از نهادهای امدادرسان و افراد خیرخواه درخواست کمک و حمایت از بازگشت کنندگان را نمود.
 در پایان، ضمن توزیع کمک‌های نقدی به بازگشت کنندگان حاضر، محترم مولوی عبدالکبیر از ارائه کمک‌های بیشتر در آینده اشاره کرده و در صورت نیاز، از هرگونه همکاری اطمینان دادند.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۵۵
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 145 هزار و 37 دالر امریکایی میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و موسسه مدنی داد خواهی و توانمندی، امروز 26 سنبله، به امضا رسید.

به اساس تفاهم نامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۵۳
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس اداره هلال احمر کشور قطر در افغانستان ملاقات نمود

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با آقای بهاء علی النجومی رییس اداره هلال احمر کشور قطربرای افغانستان، دردفتر کارش ملاقات نمود.
دراین. . .
یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۵۱
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس موسسه وارچایلد برای افغانستان دیدار نمود

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با آقای لم جوردن رییس موسسه وارچایلد برای افغانستان، امروز 5 شنبه 26 سنبله، دردفتر کارش دیدار نمود.
در. . .

بازگشت به خبر