وزیر امور مهاجرین با رییسه هیات معاونت سازمان ملل متحد( یوناما) در افغانستان دیدار کرد

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۹ - ۲۰:۶
-

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با خانم روزا اوتنبایوا رییسه هیات معاونت سازمان ملل متحد( یوناما) در افغانستان، دیدار نمود.
در این دیدار خانم اوتونبایوا که معاون وی در بخش سیاسی نیز همراه بود، در مورد مهاجرین، بیجاشده گان  داخلی و تعدادی از مسایل مهم بحث و تبادل نظر نمودند.
رئیسه یوناما از نشست تخنیکی اخیر وزارت امور مهاجرین و سازمان ملل متحد در کابل در مورد مهاجرین و بیجاشدگان داخلی قدردانی کرد و از تداوم کمک ها به مهاجرین ابراز اطمینان نموده و خاطرنشان کرد که منابع مالی بیشتری را برای این بخش جذب خواهد کرد.
به گفته خانم اوتونبایوا، یوناما در تلاش است تا با امارت اسلامی برای رسیدگی به مشکلات مهاجرین به طور موثر همکاری کند.
رئیسه یوناما در ادامه این نشست افزود: معاون دبیر کل سازمان ملل متحد از نزدیک وضعیت افغانستان را زیر نظر دارد و امیدوار است که سطح کمک به مهاجرین افزایش یابد.
وی همچنین بر گفت ‌وگوی سیاسی با امارت اسلامی در حوزه‌های مختلف تاکید کرد و افزود: مسائل مورد بحث باید با روش‌های خاص حل شود.
محترم مولوی عبدالکبیر به رئیس یوناما و هیئت همراهش خوش آمدید گفته و از کمک های سازمان ملل متحد به مهاجرین تشکری کرد.
وزیر مهاجرین گفت: تسهیلات و خدمات بسیاری برای مهاجرین در کمپ های موقت فراهم شده است و روند توزیع اسکان دائمی مهاجرین نیز به خوبی پیش می رود و تاکنون 58 شهرک به مهاجرین اختصاص یافته است.
محترم مولوی عبدالکبیر بر افزایش سطح کمک به مهاجرین تاکید کرد و گفت که سازمان های ملل متحد باید در بازسازی شهرک های مهاجرین نقش آفرینی کنند.
وزیرمهاجرین در پایان این دیدار اظهار داشت که امارت اسلامی طرفدار گفتگو با جهان است و آماده تعامل با همه طرف ها در پرتو شریعت است.
به گفته وی، امارت اسلامی امنیت خاک افغانستان را تضمین کرده است و از افغانستان به جهان به شمول همسایگانش آسیبی نخواهد رسید.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر