وزیر امور مهاجرین با روسای فدراسیون جهانی صلیب سرخ و هلال احمر و سازمان بین المللی مهاجرت در افغانستان دیدارهای جداگانه نمود

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۹ - ۲۰:۶
_

مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در دیدارهای جداگانه با احمد سلیمان رئیس فدراسیون جهانی صلیب سرخ و هلال احمر و خانم میا پارک رئیسه سازمان بین المللی مهاجرت در افغانستان دیدار کرد.
در این دیدارها که در مورد اخراج اجباری مهاجرین افغان از پاکستان بحث شد، احمد سلیمان، رئیس فدراسیون جهانی جمعیت صلیب سرخ و هلال احمر گفت: از طریق نهادهای ذیربط افغانستان، کمک رسانی به مهاجرین برگشت کننده در مرز افغانستان را در زمینه های بهداشت، غذا، آب آشامیدنی و خیمه آغاز کرده اند و در تلاش برای گسترش آن هستند.
وی اطمینان داد که در مرحله دوم و سوم به مهاجرین افغان میلیون ها دالر کمک خواهد کرد و برای همکاری موثر با تمام ارگان های دولتی در تماس است.
میاپارک رییسه سازمان بین المللی مهاجرت با ابراز قدردانی از همکاری وزارت امور مهاجرین گفت: این سازمان در چهار بندر افغانستان به مهاجرین افغان کمک می کند.
خانم میاپارک افزود که مشکل کمبود منابع مالی در حال رسیدگی است، اما باآن هم هنوز توانسته اند در سه ماه گذشته 3 اعشاریه دو میلیون دالر را برای مهاجرین افغان توزیع کنند.
وی همچنان افزود: که به دلیل ثبات و امنیت در افغانستان، شماری از افغان های مقیم کشورهای اروپایی و امریکایی می خواهند داوطلبانه به کشور خود بازگردند و سازمان بین المللی مهاجرت با هماهنگی امارت اسلامی این روند را آغاز خواهد کرد.
محترم مولوی عبدالکبیر ضمن خیرمقدم به هیئت در این دیدارها از مساعدت و همکاری آنان با مردم افغانستان در عرصه های مختلف تشکری کرد.
وزیر مهاجرین با اشاره به بدرفتاری با اتباع افغانستان در کشورهای همسایه گفت: حل دائمی مشکل مهاجرین افغان نیازمند زمان و کمک های بین المللی است.
به گفته وی، امارت اسلامی اقدامات لازم را برای پذیرش سیل جدید مهاجران افغان از پاکستان انجام داده است و مانند گذشته، این روند نیز به خوبی مدیریت خواهد شد.
محترم مولوی عبالکبیر در ادامه این نشست خواستار افزایش سطح کمک های نهاد های امداد رسان به مهاجرین افغان شد و گفت که سازمان های بین المللی باید در ساخت شهرک های مهاجران افغان  سهم گیرند.
در پایان وزیر مهاجرین  نیز از جامعه جهانی خواست تا برای جلوگیری از بدرفتاری با مهاجرین افغان تلاش کنند.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۵۶
Background image

یک تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش ۷ هزار و ۶۵۰ دالر امریکایی بین موسسه بازسازی و اجتماعی افغان و  وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه مذکور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۰:۳۱
Background image

به ارزش نزدیک به یک میلیون دالر؛ چهار تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

چهار تفاهم نامه همکاری به ارزش 966 هزار و 861 دالر امریکایی با موسسات آشیانه، هماهنگی کمک های بشری، همبستگی و مساعدت افغانستان نوین و توانمندی ماموریت زنان افغانستان در وزارت امور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۱:۵۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با حضور شماری از مقامات امارت اسلامی با هیئتی از جماعت اسلامی کشور پاکستان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با حضورداشت شماری از مقامات امارت اسلامی، با هیئتی از جماعت اسلامی کشور پاکستان دیدار کرد.
در این دیدار که روابط کابل و اسلام. . .

بازگشت به خبر