وزیر امورمهاجرین با سفیر ایران ملاقات نمود

anwari_morr
یکشنبه ۱۴۰۲/۱/۶ - ۱۹:۸
-

الحاج خلیل الرحمن حقانی وزیرامورمهاجرین و عودت کننده گان امروز در دفتر کارش با حسن کاظمی قمی سفیرکشور ایران مقیم افغانستان ملاقات نمود.
در این دیدار، آقای حقانی ضمن خوش آمدید از سفیر ایران ، در قسمت رفت وبرگشت افغان های مقیم آنکشور درمراسم حج ، همکاری با اتشه  مهاجرین افغانستان  ، تسریع و سهولت انتقال اجساد افراد که در حادثات مختلف درآنکشور جان شان را از دست میدهند و برخورد های نیک با مهاجرین افغان خواهان همکاری های  بیشتری آنکشور شد.
در این ملاقات که محمد ارسلاح خروتی معین مالی واداری وزارت نیز حضور داشته از سفیر ایران خواهان عملی شدن توافقات درباره مهاجرین که در نشست های قبلی صورت گرفته بود شدند.
آقای حسن کاظمی قمی سفیر ایران پیرامون  موضوع صحبت نموده ، افزود که آنها با مهاجرین افغان تعامل محبت آمیز و دوستانه دارند وعلاوه نمود همواره تلاش می‌کند تا روابط دو کشور را نزدیک‌تر نموده و موضوعات یاد شده با مقامات آن کشور درمیان خواهد گزاشت.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۴:۵۴
Background image

به ارزش صد ها هزار دالر؛ یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

 یک تفاهم نامه های همکاری به ارزش 8 صدو 57 هزار و 155 دالر امریکایی با موسسه بشری صلح سازان افغانستان در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه یاد شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۹:۲۳
Background image

سنگ تهداب فاز اول شهرک مهاجرین در ولایت هلمند گذاشته شد

سنگ تهداب شهرک مهاجرین طی یک سلسله مراسم در نزدیکی شاهراه قندهار – هرات در ولسوالی واشیر ولایت هلمند، با حضور مقامات بلند پایه امارت اسلامی و محلی آن ولایت بتاریخ 8 جوزا گذاشته شد.
مولو. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۲۲:۶
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم نامه های همکاری به ارزش یک صدو 20 هزار و 380 دالر امریکایی با موسسات د افغان پراختیایی و ایپک انترنشنل در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه. . .

بازگشت به خبر