نشست هماهنگی در وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان برگزار شد

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۳۰ - ۱۰:۴۵
-

بر ریاست مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان نشستی هما هنگی با حضور معینان، روسا و آمرین مستقل این وزارت برگزار شد.
در این نشست، فعالیت ها، پلان ها و مشکلات وزارت امور مهاجرین مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مسوولین هر بخش معلومات را با وزیر امور مهاجرین شریک ساختند.
وزیر امور مهاجرین ازحل مشکلات اطمینان داده و برای اشتراک کنندگان به اخلاص، صداقت امانت داری و تسریع در روند کاری سفارش های لازم را ارایه کرد.
محترم مولوی عبدالکبیر گفت: ما برای هیچ وظیفه خاصی با عالیقدرامیرالمومنین بیعت نکرده ایم، بلکه بر اساس اسلام و شریعت با او بیعت کرده ایم و در زیر سایه اسلام موظف به اطاعت هستیم.
وزیر امور مهاجرین افزود: همه مسئولین و کارمندان وزارت امور مهاجرین به کار خود مانند گذشته ادامه دهند و نگرانی از تغیر و تبدیلی نداشه باشند.
در این نشست معینان و روسای مرکزی وزارت تقرر محترم مولوی عبدالکبیر را به حیث وزیر امور مهاجرین بجا و شایسته دانسته و به وی از اطاعت، همکاری و تعهد اطمینان دادند.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۵:۳
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش 587 هزار و 401 دالر امریکایی، دو تفاهم نامه همکاری میان موسسات هاجر، تیری دیس هومز و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه های عقد شده، مبلغ فوق. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۴ - ۱۴:۵۵
Background image

ورکشاپ سیستم آنلاین ترتیب پلان و گزارش دهی در وزارت امور مهاجرین برگزارشد

ورکشاپ یکروزه سیستم آنلاین ترتیب پلان و گزارش دهی برای رییسان مرکزی، آمرین و مدیران بخش پلان و گزارش دهی از طرف ریاست پالیسی و پلان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در تالار کنفرانس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۹:۱۴
Background image

ده ها تن از کارمندان وزارت امور مهاجرین، سند فراغت برنامه آموزشی مدیریت را دریافت نمودند

53 تن از کارمندان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان پس از سپری کردن برنامه آموزشی مدیریت ارتباطات، مراسلات اداری، زبان انگلیسی، اساسات کمپیوتر و ایمیل که توسط آمریت ارتقای ظرفیت ریاست. . .

بازگشت به خبر