نشستی در رابطه به لایحه گروپ کاری دریافت راه حل های دایمی در وزارت امور مهاجرین برگزارشد

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۲ - ۱۲:۳۹
-
بر ریاست مولوی محمد جان خدر خیل، سرپرست معینیت مسلکی و رییس دفتر مقام وزارت نشستی در رابطه به لایحه گروپ کاری دریافت راه حل های دایمی بیجاشده گان و برگشت کننده گان با حضور روسای پلان وپالیسی رسیده گی به وضعیت بیجاشده گان داخلی و دریافت راه حل های دایمی برگزارشد.
مولوی شمال خان مصلح رییس دریافت راه حل ها ی دایمی در این نشست در رابطه به اهمیت موضوع صحبت کرده افزود: که هدف آن موثریت در پیشبرد امور برای رسیدن به هدف نهایی این وزارت می باشد.
اشتراک کنندگان نشست به ارائه دیدگاه‌ها و نظریات پرداخته فیصله نمودند که با مرور بر اسناد در نشست بعدی لایحه کاری بعد از تاید به کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان ارسال خواهد شد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۴:۵۹
Background image

رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین: تغیر و تبدیل در اداره یک اصل است

نکات فوق را محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در مراسم معرفی احسان الله رحیمی به صفت مدیر عمومی حاضری ریاست امور کارکنان، این وزارت بیان. . .
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۸:۱۷
Background image

آمرجدید تدارکات وزارت امور مهاجرین معرفی شد

به اساس حکم مقام محترم عالی ریاست الوزرا، امارت اسلامی افغانستان، قاری عبدالناصر نصرت، به صفت آمر جدید تدارکات وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان توسط محترم مولوی سعید احمد. . .
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۸:۱۷
Background image

سرپرست وزارت امور مهاجرین، با رئیس سازمان بین‌المللی مهاجرت و هیئت همراهش دیدار و گفتگو کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با محمد عبدیکر، رئیس سازمان بین‌المللی مهاجرت و هیئت همراهش دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست که با آقای محمد عبدیکر، ایوری. . .

بازگشت به خبر