معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با فرمانده امنیه ولایت بلخ ملاقات نمود

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۲ - ۸:۶
-
مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با ملا عبدالرازق راشد فرمانده امنیه ولایت بلخ ملاقات نمود.
در این ملاقات معین مسلکی وزارت مشکلات مهاجرین و غضب زمین های آنان را با وی شریک ساخته خواهان همکاری وی با ریاست مهاجرین بلخ شد.
فرمانده امنیه بلخ با ستایش از کارکرد مقامات رهبری وزارت گفت: آنچه در توان داریم آماده همکاری هستیم تا مهاجرین به آسوده گی زنده گی را به پیش ببرند.

 

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۹ - ۹:۳۹
Background image

وزیر امور مهاجرین: مدیریت خوب مهاجرین برگشت کننده ، رسیدگی به مشکلات آنها و ادغام موثر آنها در جامعه از اولویت های ما است که نیازمند توجه جدی است

نکات فوق را محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در نشستی هماهنگی که برای تسهیل و مدیریت بهتر مهاجرین برگشت کننده افغان به کشور، برگزارشده بود، ابراز نمود.
وزیر امور. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۱۰:۱۳
Background image

نشستی به منظور آماده سازی و تسهیلات برای مرحله جدید برگشت مهاجرین افغان در وزارت امور مهاجرین برگزار شد

به رهبری محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان نشستی به منظور آماده سازی و تسهیلات برای مرحله جدید برگشت مهاجرین افغان از کشور پاکستان، برگزارشد.
در این نشست که الحاج. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۱۶ - ۲۰:۸
Background image

وزیر امور مهاجرین با وزیر صنعت و تجارت و شماری از مقامات دیگر ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با محترم نورالدین عزیزی وزیر صنعت و تجارت، انس حقانی مسوول ارتباط کمیسیون ارتباط با شخصیت های افغان و بازگشت آنان به کشور،. . .

بازگشت به خبر