معین امور پناهندگان در ترکیب یک هیئت بلند پایه به پاکستان سفر کرد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۳۹۸/۳/۲۲ - ۱۵:۱۲
Dr Alema

داکتر عالمه معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در ترکیب یک هیئت بلند پایه که روئسای کمیته های پنج گانه مذاکرات با پاکستان در آن حضور داشتند، به پاکستان سفر نمود. 
 این هیئت افغانی به ریاست معین سیاسی وزارت امور خارجه جمهورى اسلامى افغانستان روز دوشنبه مورخ ۲۰ جوزا ۱۳۹۸ در اسلام آباد با هیئت پنج گانه جانب پاکستان و برخی مقامات پاکستانی ملاقات نمود.

در نشست مشترک که در سطح معینان سیاسی وزارت های خارجه دو کشور برگزار شده بود، دو جانب اجراآت مبتنی بر سندی که در جلسه سال گذشته بوجود آمده بود را بررسی نموده، مشکلات موجود در تطبیق پروژه ها و برنامه ها را مورد بحث قرار داده متعهد شدند که بدان رسیدگی می نماید. 
 معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرين و عودت کنندگان در اين نشست روی بهبود وضعیت مهاجرین و عودت کنندگان و همچنان برگشت داوطلبانه، با عزت، مصون و تدریجی مهاجرین تاکید نمود.

قابل یاد آوری است که نشست افتتاحیه سند پلان عمل افغانستان و پاکستان راجع به صلح و همبستگی به تاریخ ۳۱ سرطان سال ۱۳۹۷ در کابل دایر گردید و پس از آن نیز جلسات کاری غرض تعقیب پیشرفتها و چگونگی همکاری در چارچوب کمیته های پنج گانه در کابل و اسلام آباد برگزار شده است.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۰:۱۹
Background image

وزیر امور مهاجرین با مهتمم مدرسه جهادی ولایت بدخشان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با شیخ عبدالحفیظ مهتمم مدرسه جهادی  ولایت بدخشان در دفتر کارش، دیدار کرد.
شیخ عبدالحفیظ، از همکاری و نشست های بین وزارت امور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۲:۴۹
Background image

وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، توزیع مواد کمکی را برای نزدیک به هزار خانواده عودت‌کننده و بیجاشده در کابل آغاز کرد

این کمک‌ها توسط تاجران و اشخاص خیر افغان به محترم مولوی عبدالکبیروزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، تحویل داده شد که شامل ۱۲ نوع مواد غذایی از جمله یک بوجی آرد، دو بوجی برنج، ۱۰ کیلو. . .

جمعه ۱۴۰۴/۸/۳۰ - ۱۲:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین با فرمانده امنیه ولایت ارزگان ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با مولوی محمد رفیق خادم فرمانده امنیه ولایت ارزگان، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار، فرمانده امنیه آن ولایت، در مورد همکاری. . .

بازگشت به خبر