معین امور پناهندگان با سکرتر اول سفارت آلمان در افغانستان روی بهبود وضعیت مهاجرین افغان گفتگو کرد

sadam_morr
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۱۳ - ۱۰:۲۳
معین امور پناهندگان

داکتر عالمه معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین وعودت کنندگان روز سه شنبه 7 عقرب سال روان با الکساندرا بایولز، سکرتر اول سفارت آلمان در افغانستان دیدار و روی بهبود وضعیت مهاجرین افغان در آن کشور گفتگو نمود.

معین امور پناهندگان در این ملاقات بیان داشت که باید تمام برنامه های ادغام پایدار عودت کنندگان و بیجاشدگان بر اساس اولویت های ملی دولت افغانستان صورت گیرد، و برای موثریت و شفافیت بیشتر بودجه این برنامه ها و پروگرام ها باید از مجرای حکومت افغانستان و از طریق وزارت مالیه به مصرف برسد.

داکتر عالمه افزود که هماهنگی بیشتر و موثرتر میان تمویل کنندگان برنامه های انکشافی ادغام پایدار برگشت کنندگان و بیجاشدگان، تطبیق کنندگان و نهادهای سکتوری ضرورت اساسی دانسته می شود تا دولت افغانستان از پیشرفت و موثریت برنامه های ادغام آگاه باشد. متعاقباً نمایندۀ سفارت آلمان همکاری بیشتر خویش را با وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان اعلام نموده وعده سپرد که به منظور مؤثریت هرچه بیشتر برنامه‌های ادغام، جلساتی را میان نهاد‌های تمویل کننده، نهاد های تطبیق کننده و نهادهای سکتوری با وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان هماهنگی می نماید.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۴:۵۶
Background image

یک تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش ۷ هزار و ۶۵۰ دالر امریکایی بین موسسه بازسازی و اجتماعی افغان و  وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه مذکور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۰:۳۱
Background image

به ارزش نزدیک به یک میلیون دالر؛ چهار تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

چهار تفاهم نامه همکاری به ارزش 966 هزار و 861 دالر امریکایی با موسسات آشیانه، هماهنگی کمک های بشری، همبستگی و مساعدت افغانستان نوین و توانمندی ماموریت زنان افغانستان در وزارت امور. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۱:۵۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با حضور شماری از مقامات امارت اسلامی با هیئتی از جماعت اسلامی کشور پاکستان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با حضورداشت شماری از مقامات امارت اسلامی، با هیئتی از جماعت اسلامی کشور پاکستان دیدار کرد.
در این دیدار که روابط کابل و اسلام. . .

بازگشت به خبر