مسئولان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان مشکلات بیجاشده های کمپ نشین در شهر کابل را تحت بررسی قرار دادند

anwari_morr
چهارشنبه ۱۴۰۰/۸/۱۲ - ۱۰:۳۲
مسئولان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان مشکلات بیجاشده های کمپ نشین در شهر کابل را تحت بررسی قرار دادند

مسئولان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان مشکلات بیجاشده های کمپ نشین در شهر کابل را تحت بررسی قرار دادند

مولوي سردار شیرزاد رئیس رسیدگی به وضعیت بیجاشدگان داخلی و مولوی شمال خان عثمانی رئیس تثبیت و دریافت راه حل دائمی برای بیجاشدگان روز دوشنبه 10 عقرب سال روان با حضور در کمپ های چهارراهی قمبر و پل کمپنی شهر کابل، مشکلات باشندگان آن کمپ ها تحت بررسی قرار دادند.

مولوي سردار شیرزاد رئیس رسیدگی به وضعیت بیجاشدگان داخلی دراین دیدارها بیان کرد که بر اساس هدایت ریاست الوزرا امارت اسلامی، وزارت امور مهاجرین با توجه به درخواست بیجاشدگان داخلی با در نظر داشت استراتژی مشخص در زمینه های برگشت به محلات اصلی، ادغام و استقرار دائمی و کمک های بشری همکاری می نماید.

وی رسیدگی به مشکلات دائمی بیجاشدگان از جمله دسترسی اطفال به تعلیم و تربیت را مهم عنوان کرده و تعهد سپرد که برای حل این مشکلات تلاش همه جانبه خواهد کرد.

در همین حال مولوي شمال خان عثمانی رئیس تثبیت و دریافت راه حل های دایمی بیان کرد که با توجه اینکه اکنون در تمام ساحات کشور امنیت برقرار گردیده است، باید بیجاشدگان داخلی به ساحات اصلی شان برگشت نمایند و وزارت امور مهاجرین از برگشت داوطلبانه آنان حمایت خواهد کرد.

در همین حال نمایندگان ساکن در این کمپ ها اظهار داشتند که در ولایات کشور زمین برای اعمار سرپناه و فعالیت های کشاورزی ندارند، بدین سبب از وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان درخواست می نمایند که در زمینه فراهم سازی محل مناسب برای مسکن دائمی آنان همکاری نماید.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۴:۵۴
Background image

به ارزش صد ها هزار دالر؛ یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

 یک تفاهم نامه های همکاری به ارزش 8 صدو 57 هزار و 155 دالر امریکایی با موسسه بشری صلح سازان افغانستان در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه یاد شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۹:۲۳
Background image

سنگ تهداب فاز اول شهرک مهاجرین در ولایت هلمند گذاشته شد

سنگ تهداب شهرک مهاجرین طی یک سلسله مراسم در نزدیکی شاهراه قندهار – هرات در ولسوالی واشیر ولایت هلمند، با حضور مقامات بلند پایه امارت اسلامی و محلی آن ولایت بتاریخ 8 جوزا گذاشته شد.
مولو. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۲۲:۶
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم نامه های همکاری به ارزش یک صدو 20 هزار و 380 دالر امریکایی با موسسات د افغان پراختیایی و ایپک انترنشنل در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه. . .

بازگشت به خبر