غفلت در انجام وظیفه، نه تنها معاش را حرام، بلکه ظلم بزرگی به زنان بیوه و یتیمان است

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۸ - ۱۲:۳۱
-

نکات فوق را محترم الحاج خلیل الرحمن حقانی، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان ، طی سفرش به ولایت ننگرهار در دیدار با کارمندان ریاست امور مهاجرین آن ولایت بیان داشتند.

درنشست یاد شده، سرپرست وزارت اضافه نمود، ولایت ننگرهار دروازه بازگشت مهاجرین است و برای اینکه مهاجرین با احساس خوب به ولایات دیگر بروند، باید به خوبی از آنان پذیرایی نموده و با بهترین استقبال  ارایه خدمات به انجام رسد.

محترم حقانی در سخنان خود بر سرعت، شفافیت و رفتار نیک با مراجعین تاکید کرد.

در پایان کارمندان ریاست امور مهاجرین ولایت ننگرهار، مشکلات خود را بیان کردند که در حل آن از طرف سرپرست وزارت اطمینان داده شد.

 

 

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۴۹
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم نامه همکاری با موسسات بشری صلح سازان افغانستان، د افغانستان پیاورتیا او اقلیم د نوشت و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه بشری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۳:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین با معاون والی ولایت نورستان و رییس عمومی امور کوچی ها دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با مولوی فیصل مختار معاون والی ولایت نورستان و مولوی بصر صاحب زاده رییس عمومی امور کوچی ها دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۴:۱۱
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 108 هزار و 864 دالر امریکایی با موسسه اداره بازسازی دهات افغانستان و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه. . .

بازگشت به خبر