رئیس مهاجرین ولایت لغمان، با نماینده گان کمپ موقت ولسوالی علیشنگ دیدار کرد

sadam_morr
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۸ - ۱۴:۴۹
-

مولوي غلام الرحمن بلال، رییس امور مهاجرین ولایت لغمان، با نماینده های عودت کننده کمپ موقت ولسوالی علیشنگ آن ولایت، بتاریخ 7 دلو دیدار نمود.

در این جلسه نمایندگان کمپ یاد شده  مشکلات صحی شان را در میان گذاشته و در مورد راه حل آن به سخن پرداختند.

رییس مهاجرین، به منظور رسیدگی به مشکلات یادشده موضوع را با ریاست صحت عامه درمیان گذاشت.

داکتر سمیع الله عابد، رییس صحت عامه آن ولایت، بعد از سمع مشکلات گفت: با استفاده از امکانات صحی موجود خدمات صحی را شبانه روز در اختیار برگشت کننده گان اجباری قرار خواهد داد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۱۴:۳
Background image

پنج تفاهم ‌نامه به ارزش بیش از 5 میلیون دالر، در راستای تقویت همکاری‌ و ارتقاء خدمات به مهاجرین با نهادهای مختلف در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش 5 میلیون و 299 هزار و 626 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان پنج تفاهم نامه های همکاری را با موسسات اطفال متاثراز جنگ، خدمات اجتماعی زنان، انکشافی و اجتماعی رازی،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۲:۱۷
Background image

دو تفاهم نامه در خصوص آموزش و مراقبت از اطفال بیجاشده و برگشت کننده در وزارت امور مهاجرین امضاء شد

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را باموسسات زنان برای زنان افغان و دافغان میرمنو دیووالی پرمختیایی به ارزش 622 هزار و 703 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۵۰
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین امضاء شد


به ارزش 498 هزار و 301 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه انجمن رفاه برای توسعه افغانستان(WADAN) امضا نمود.
بر اساس این تفاهم نامه عقد. . .

بازگشت به خبر