دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۱۱:۱۶
_

دو تفاهم نامه همکاری به ارزش  251 هزار و 704 دالر امریکایی با موسسات، بین المللی هاجر، خدمات اجتماعی زنان افغانستان و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسات مذکور مبلغ ذکر شده را در بخش های توزیع کمک نقدی، مواد مغذی بسته های غذایی و حفظ الصحه برای 300 خانواده بیجاشده، برگشت کننده، جامعه میزبان و 984 هزار تن برگشت کننده در ولایات هرات و کابل به مصرف میرساند.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۱:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با شماری از مجاهدین از ولایات شمال کشور، ملاقات کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، در دفتر کارش، با شماری از مجاهدین از ولایت ‌های شمال کشور، در همراهی مولوی سید قاسم آغا ملاقات کرد.
در این ملاقات، مجاهدین و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۵:۱۷
Background image

اجساد 3 تن مهاجر افغان که در کشور ایتالیا به شهادت رسیده بودند به کابل انتقال یافت

اجساد سه تن از مهاجرین افغان که به تاریخ 11 جوزا که در یک حادثه دلخراش آتش‌ سوزی در کشور ایتالیا به طور غیرانسانی توسط یک تن اتباع پاکستانی به آتش کشیده شده بودند، به تاریخ های 5 و 6. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۲۴
Background image

رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین: برگشت کننده گان کشور های همسایه در شرایط دشوار زندگی میکنند


نکات فوق را محترم مولوی سعید احمد بنوری، رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، در دیدار که با آقای سایرل دالی اوگوبل، مسوول مدیریت معلومات کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در. . .

بازگشت به خبر