دو تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از دو میلیون دالر آمریکایی در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۳/۱۵ - ۲۰:۱۷
-
 
به ارزش ۲ میلیون ۷ صدو ۳۱ هزار و ۸۵۴ دالر دو تفاهم‌نامه همکاری با موسسه خدمات اجتماعی وتخنیکی وطن در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه های یاد شده موسسه متذکره مبلغ ۲ میلیون ۱ صدو ۳۴ هزار و ۵۶۲ دالر را در بخش های شناسایی قضايای افراد دارای نیازمندی خاص، کمک نقدی، غذایی،سروی،خدمات صحی و روانی،اعمار مکتب، مراکز آموزشی، سرپناه، شبکه آب، کورس قابلگی و تهیه و فراهم نمودن لوازم مورد ضرورت برای حرفه در ولایات کابل، کاپیسا،پروان، پنجشیر، میدان وردک، لوگر، بامیان، دایکندی و غور به مصرف میرساند که تعداد ۱۰ هزار و ۵۰۰ خانواده از آن مستفید خواهدشد.
و مبلغ ۵ صدو ۹۷ هزار و ۲۹۲ دالر را در بخش کمک نقدی، غیر خوراکی، خدمات حقوقی،سروی، کورس قابلگی، نظارت‌ از ۴۰۰ محل،داير نمودن جلسات نظارتی از وضعیت پناهنده گان، نظارت از وضعیت سرحدات رسمی و غیررسمی برای شناسایی قضايای افراد دارای نیازمندی خاص در ولایات پکتیا، پکتیکا، خوست وغزنی برای ۳ هزار و ۳۰۷ خانواده به مصرف خواهد رسانید.
تفاهم‌نامه های یاد شده توسط مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت و نماینده موسسه یاد شده به امضا رسید.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

نشست تخنیکی میان وزارت امور مهاجرین و سازمان بین‌المللی مهاجرت برگزار شد

بر ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، نشست تخنیکی با نماینده گان سازمان بین‌المللی مهاجرت به هدف بررسی وضعیت و مشکلات بیجاشده گان،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۱:۴۷
Background image

به ارزش ده ها هزار دالر، وزارت امور مهاجرین یک تفاهم نامه همکاری را امضاء نمود

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 72 هزار و 577 دالر امریکایی باموسسه  آواز شما به امضاء رسانید.
بر اساس تفاهم نامه عقد شده، پول مذکور در بخش آموزش های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۴۱
Background image

وزیر امور مهاجرین با رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با مولوی بصر صاحب زاده، رئیس عمومی تنظیم امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل، دیدار کرد.
در این دیدار، در مورد رسانیدن کمک. . .

بازگشت به خبر