ورکشاپ یکروزه ترتیب پلان و راپور دهی، در وزارت امور مهاجرین برگزارشد

sadam_morr
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۵ - ۱۴:۶
-
ورکشاپ یک روزه ترتیب پلان و راپور دهی برای شماری از کارمندان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با همکاری کارشناسان معاونیت پالیسی ریاست عمومی اداره امور ریاست الوزرا، امارت اسلامی، در تالار کنفرانس های وزارت برگزارشد.
مولوی محمود الحق احدی، رییس پالیسی و پلان وزارت در مورد اهمیت پلان و گزارش دهی روشنی انداخته و برگزاری این ورکشاپ را به خاطر ارتقای مهارت کارمندان در زمینه ساختن پلان های جامع یک اقدام موثر دانست.
در این ورکشاپ در مورد پلان، راپور دهی و بودیجه به مدیران اجرایی و مسئولان گزارش‌دهی ریاست ‌ها از سوی کارشناسان ریاست عمومی اداره امور با ارایه پرزنتیشن تشریح شد.

 

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۵:۲۵
Background image

برنامه تحقیق علمی پیرامون وضعیت اداره عامه در وزارت امور مهاجرین برگزارشد

برنامه یک روزه تحقیق علمی پیرامون وضعیت اداره عامه افغانستان از طرف اداره خدمات ملکی ریاست عمومی اداره امور ا.ا.ا در هماهنگی ریاست امور کارکنان در تالار کنفرانس های مطبوعاتی وزارت امور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۱:۴۷
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش ۳۱۸ هزار و ۶۴۱ دالر امریکایی دو تفاهم نامه همکاری میان موسسات کمک های انسانی،  بشردستانه برای اقدام پایدار در افغانستان و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱ - ۱۱:۱۴
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده‌گان با شماری از مقامات بلند پایه امارت اسلامی دیدار های عیدی نمود


محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در دفتر کارش با شماری از مقامات بلند پایه امارت اسلامی که شامل وزرای کابینه، معینان وزارت خانه ها، والیان شماری از ولایات ،. . .

بازگشت به خبر