سرپرست وزارت امور مهاجرین، با سران اقوام مختلف ولایت ننگرهار دیدار کرد

anwari_morr
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۵ - ۱۵:۹
0-

الحاج خلیل الرحمن حقانی، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در سفرخود به ولایت ننگرهار با علما، اقشار مختلف مردم و سران اقوام آن ولایت در سالن جلسات ریاست سرحدات، اقوام و قبایل دیدار کرد.
وزیر امور مهاجرین طی سخنانی گفت: خدمت به مردم وظیفه دینی و شرعی ماست، با استقرار نظام اسلامی، جان و مال و ارزش های اسلامی و ملی افغان ها محفوظ مانده است، و به هیچ کس اجازه ندهید که با تفاوت قومی، فرهنگی و زبانی این ملت را ازهم جدا نماید.
آقای حقانی گفت: برای بازگشت مهاجرین برنامه داریم تا در تمام مراحل زندگی به آنها کمک کنیم و زندگی بهتری برای آنها فراهم کنیم.
وی  بر وحدت بین ملت ها تاکید کرد و افزود که ما با هم برای آزادی کشور و استقرار نظام اسلامی مبارزه نموده ایم و اکنون وظیفه مشترک ما حفظ آن است.
سران اقوام  ولایت ننگرهار از رهبری و اقدامات خوب امارت اسلامی در زمینه مهاجرین قدردانی کردند،آنها اطمینان دادند که میزبان برادران مهاجر خود خواهند بود و به هر نحو ممکن به آنها کمک خواهند کرد.
در این دیدار سران اقوام متذکره  مشکلات خود را با سرپرست وزارت امور مهاجرین نیز شریک ساختند.
سرپرست وزارت اطمینان داد که مشکلات را با سازمان های مربوطه در میان گذاشته و برای حل آن تلاش خواهد کرد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۰ - ۱۰:۳۵
Background image

وزیر امور مهاجرین با شماری از علما و بزرگان قوم ځدران ولایت خوست دیدار نمود

مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با شماری از علما و بزرگان قوم ځدران ولایت خوست دیدار نمود.
بزرگان قومی و علما از زحمات وتلاش های رهبران امارت اسلامی در آوردن نظام. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۰ - ۹:۵۲
Background image

وزیر امور مهاجرین، از ریاست امو مهاجرین ولایت خوست دیدن بعمل آورد


مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان در ادامه سفرش به ولایت خوست از ریاست امور مهاجرین و عودت کننده گان آن ولایت دیدن بعمل آورد.
وی در این بازدید از فعالیت های آن ریاست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۹ - ۱۵:۱۱
Background image

به ارزش بیش از 3 میلیون دالر امریکایی، سه تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

سه تفا هم نامه های همکاری به ارزش 3 میلیون و 9 صدو 46 هزار و 102 دالر امریکایی با موسسات وارچایلد انگلستان، جمعیت کمک های انسانی و کمک کلیسای ناروی در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده. . .

بازگشت به خبر