جلال؛ روند مهاجرتی و انجمن توسعه مهاجرت‌های جهانی می تواند یک فرصت خوب برای مدیریت مهاجران افغان باشد

sadam_morr
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۲ - ۴:۲۹
__________

ولی الله جلال معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان به نمایندگی از دولت افغانستان در نشست مجازی روند مهاجرتی و انجمن توسعه مهاجرت های جهانی(پروسه آلماتی) سخنرانی و این روند را یک فرصت خوب برای مدیریت موثر مهاجران افغان خواند.

وی ضمن خوشبینی از پیشرفت ها دراین پروسه، آنرا در نزدیکی روابط افغانستان با کشورهای عضو موثر دانسته گفت " این روند میتواند فرصت های مهاجرت برای کار را بهبود ببخشد و از مهاجرت غیر منظم جلوگیری کند."

آقای جلال به دشواری مدیریت مهاجرت اشاره داشته و رسیدگی به مهاجران را از اولویت کاری دولت افغانستان عنوان کرده با تایید طرح ارایه شده از سوی بخش تخنیکی در روند مذکور افزود که : "ما مایلم تا از تجارب کشورهای عضو خصوصا ترکیه بیاموزیم. همکاری، مشوره، تبادله تجارب و گفتگو، جلوگیری از مهاجرت غیر قانونی، ظرفیت سازی بیرون مرزی مواردی اند که میتواند افغانستان را برای رسیدن به اهداف اش در عرصه مهاجرت کمک کنند."

معین مالی و اداری وزارت امور مهاجرین از دولت تاجکستان بخاطر پیش برد رهبری پروسه الماتی در سالهای 2018 الی 2020 تشکری نموده تاکید کرد که باید رهبری پروسه مطابق با خواست کشور ها انتخاب شود. همچنان وی پیشنهاد کرد که دولت های ایران و پاکستان که میزبان میلیون ها مهاجر افغان اند به عنوان اعضای دایمی حضور داشته باشند زیرا نه تنها سبب گسترش موقعیت جغرافیایی پروسه آلماتی می شود بلکه میتواند همکاری منطقه‌یی را تشدید ببخشد.

روند مهاجرتی و انجمن توسعه مهاجرت های جهانی(پروسه آلماتی) به صورت دوره یی رهبری می گردد که اینک پس از ختم دوره رهبری کشور تاجکستان، این مهم الی اخیر سال 2022 به دولت ترکیه سپرده شده است.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۱۴:۳
Background image

پنج تفاهم ‌نامه به ارزش بیش از 5 میلیون دالر، در راستای تقویت همکاری‌ و ارتقاء خدمات به مهاجرین با نهادهای مختلف در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش 5 میلیون و 299 هزار و 626 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان پنج تفاهم نامه های همکاری را با موسسات اطفال متاثراز جنگ، خدمات اجتماعی زنان، انکشافی و اجتماعی رازی،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۲:۱۷
Background image

دو تفاهم نامه در خصوص آموزش و مراقبت از اطفال بیجاشده و برگشت کننده در وزارت امور مهاجرین امضاء شد

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را باموسسات زنان برای زنان افغان و دافغان میرمنو دیووالی پرمختیایی به ارزش 622 هزار و 703 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۵۰
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین امضاء شد


به ارزش 498 هزار و 301 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه انجمن رفاه برای توسعه افغانستان(WADAN) امضا نمود.
بر اساس این تفاهم نامه عقد. . .

بازگشت به خبر