وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان دیدار کرد

anwari_morr
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۱:۴۲
ـ

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد رسانیدن کمک‌ های ضروری به عودت‌کنندگان در سال روان میلادی و فراهم‌ سازی تسهیلات در امور اداری گفتگو صورت گرفت، محترم عرفات جمال از همکاری‌ وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان قدردانی کرده افزود: در سال  گذشته میلادی، کمیشنری  عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان برای ۲،۲ میلیون عودت‌کننده خدمات و کمک‌ ارائه کرده است.
به گفته محترم جمال، اولویت‌ها و نیازهای مهاجرین برای سال میلادی جاری مشخص گردیده و بر بنیاد آن، فعالیت ‌های‌شان را تنظیم خواهند کرد.
وی به منظور رسیدگی دوامدار و مؤثر به امور عودت‌کنندگان در افغانستان، پیشنهادهایی را در رابطه به فراهم‌سازی تسهیلات در مراحل اداری و حل برخی مشکلات موجود با محترم وزیر امور مهاجرین شریک ساخت.
محترم مولوی عبدالکبیر به رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان برای افغانستان و هیأت همراه‌شان خوش‌آمدید گفته و از کمک ‌های سازمان ملل متحد با مردم افغانستان قدردانی کرد.
محترم وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان هماهنگی میان نهادهای امارتی و سازمان‌های بین‌المللی را به منظور رسیدگی به امور مهاجرین و عودت‌کنندگان مهم دانسته و در بخش‌های مربوطه، از همکاری اش اطمینان داد.
در پایان این نشست، محترم مولوی عبدالکبیر بر رسانیدن کمک‌های بیشتر به عودت‌کنندگان در سال جاری تأکید کرد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر