پیام تسلیت و همدردی سرپرست وزارت امور مهاجرین بمناسبت وفات قاری الهام الدین

anwari_morr
چهارشنبه ۱۴۰۲/۷/۵ - ۱۴:۴
-

با تاسف اطلاع حاصل نمودم که شخصیت شناخته شده کشور و جهاد افغانستان و همسنگر جهاد با من و مولوی صاحب خالص رحمه الله، عضو برجسته کاروان صلح و رییس تشویق به عودت کادر های مسلکی وزارت امور مهاجرین، قاری الهام الدین، به اثر مریضی که عاید حالش شده بود، داعی اجل را لبیک گفت.
انا لله و انا الیه راجعون
مرحوم قاری الهام الدین، برعلاوه اینکه قاری و عالم ممتاز بود، چهره برجسته هردو دوره جهاد  نیز بود، موصوف در دیار هجرت، عضو برجسته  شورای حل مشکلات مهاجرین بود و به خاطر آسایش مهاجرین تلاشهای خستگی ناپذیررا انجام داد.
وی قبل از پیروزی و بعد از پیروزی امارت اسلامی در جهت صلح و آشتی، تلاشهای فراموش ناشدنی را انجام داد و در نتیجه کوششهای وی هزاران نفر از دوام جنگ منصرف شدند و هزاران نفر را از مصیبت جنگ نجات یافتند.
مرحومی منحیث خدمتگار صادق در عرصه های مختلف مصدر خدمت قرار گرفت و نام وی برای همیش در میان ملت زنده خواهد بود.
من خود را در این غم و اندوه بزرگ با خانواده ای وی شریک میدانم و برای مرحومی از بارگاه خداوند، مغفرت وجنت و برای خانواده و اقاربش صبر جمیل استدعا دارم.

الحاج خلیل الرحمن حقانی
سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۴۹
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم نامه همکاری با موسسات بشری صلح سازان افغانستان، د افغانستان پیاورتیا او اقلیم د نوشت و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه بشری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۳:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین با معاون والی ولایت نورستان و رییس عمومی امور کوچی ها دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با مولوی فیصل مختار معاون والی ولایت نورستان و مولوی بصر صاحب زاده رییس عمومی امور کوچی ها دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۴:۱۱
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 108 هزار و 864 دالر امریکایی با موسسه اداره بازسازی دهات افغانستان و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه. . .

بازگشت به خبر