وزیر امور مهاجرین با نمایندگان مهاجرین ولسوالی سروبی ولایت کابل دیدار کرد

anwari_morr
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۹ - ۱۱:۶
-

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان، با نمایندگان مهاجرین ولسوالی سروبی ولایت کابل دیدار کرد.
در این دیدار، نمایندگان مهاجرین از خدمات ارائه شده توسط امارت اسلامی به عودت کنندگان ابراز رضایت کرده افزودند: استقبال و حمایت امارت اسلامی از مهاجرین، افغان‌های مقیم کشورهای همسایه را به بازگشت داوطلبانه تشویق کرده است.
به گفته آنان، صدها خانواده از ولسوالی سروبی قصد بازگشت از پاکستان به کشور را دارند و به صورت دسته جمعی بازخواهند گشت.
نمایندگان مهاجرین طی ارائه‌های خود از امارت اسلامی درخواست کردند که برای صدها خانواده مهاجر که از ولسوالی سروبی می‌آیند، شهرکی در نظر گرفته شود و برای اقامت کوتاه‌مدت به آنها کمک شود.
محترم مولوی عبدالکبیر از بزرگان و علمای مهمان استقبال کرده افزود: امارت اسلامی برای خدمت‌رسانی بهتر به  مهاجرین، وظایفی را به بسیاری از نهادهای دولتی واگذار کرده است و هر وظیفه‌ای به موقع انجام می‌شود.
محترم وزیر مهاجرین توضیح داد: امارت اسلامی در هر ولایت، شهرک‌هایی را برای مهاجرین تصویب کرده است و در صورت لزوم، زمین بیشتری برای شهرک‌های مهاجرین اختصاص داده خواهد شد.
محترم مولوی عبدالکبیر به نمایندگان مهاجرین ولسوالی سروبی اطمینان داد که امارت اسلامی امکانات لازم را برای اسکان کوتاه مدت مهاجرین دارد و تاکنون حکومت در بخش مهاجرین با کمبود بودجه مواجه نشده است.
محترم وزیر امور مهاجرین همچنین به بزرگان بازدیدکننده توضیح داد که پیشنهاد شهرک با ادارات مربوطه در میان گذاشته خواهد شد و امارت اسلامی تا حد امکان با آن رسیده گی خواهد نمود.

تازه ترین خبر

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۵۵
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 145 هزار و 37 دالر امریکایی میان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان و موسسه مدنی داد خواهی و توانمندی، امروز 26 سنبله، به امضا رسید.

به اساس تفاهم نامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۵۳
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس اداره هلال احمر کشور قطر در افغانستان ملاقات نمود

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با آقای بهاء علی النجومی رییس اداره هلال احمر کشور قطربرای افغانستان، دردفتر کارش ملاقات نمود.
دراین. . .
یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۵۱
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس موسسه وارچایلد برای افغانستان دیدار نمود

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با آقای لم جوردن رییس موسسه وارچایلد برای افغانستان، امروز 5 شنبه 26 سنبله، دردفتر کارش دیدار نمود.
در. . .

بازگشت به خبر