همزمان با عرضه خدمات برای عودت کننده ها، دو کمپ در تورخم به بهره برداری سپرده شد

anwari_morr
چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۰ - ۲۰:۳۷
_

    به ظرفیت ۵ هزار نفر دوکمپ برای عودت کننده ها توسط سرپرست وزارت امور مهاجرین افتتاح شد.
    به گزارش تیم مطبو عاتی وزارت امور مهاجرین از تورخم، دوکمپ یاد شده توسط الحاج خلیل الرحمن حقانی سرپرست وزارت امور مهاجرین، در حالیکه مولوی نجیب الله حقانی سر پرست وزارت مخابرات، شیخ زر محمد حقانی معین وزارت حج و او قاف، مولوی رحمت الله مکی معاون اداره پُست، مولوی عبدالصبور ابودوجانه، قوماندان قول اردوی ۲۰۱ خالد بن ولید و ملا محمد نعیم آخند والی ننگر هار با ایشان همراه بودند، افتتاح شد.
   محترم حقانی گفت که برای عودت کننده های که در این کمپ ها جابجا می شوند، همه خدمات اولیه عرضه می شود.
     وی افزود که از طریق تورخم حدود یکصدو ۵۰ هزار مهاجر برگشت کرده است و از طرف تیمهای صحی ذکور و اناث خدمات صحی به ایشان عرضه می شود و ثبت نام،  توزیع مواد غذایی و آب و سایر خدمات به ایشان انجام می شود.
حقانی گفت که حدود یکصدو ۵۰ هزار نفر از طریق تورخم عودت کرده اند و رسیده گی به آنها طور نورمال جریان دارد.
    همچنان مولوی نجیب الله حقانی سرپرست وزارت مخابرات از عرضه خدمات انترنتی در کمپ های یاد شده، نصب آنتن های شرکت های مخابراتی در ساحه مذکور و توزیع سیم کارت برای عودت کننده ها، با در نظر داشت تذکره تابعیت آنها و محترم مولوی عبدالصبور ابو دجانه از ادامه توزیع آب توسط وسایط تانکری و انتقال عودت کننده های که توان پرداخت کرایه موتر را ندارند، الی منازل شان اطمینان دادند.
    ابو دوجانه گفت که برعلاوه انتقال تشنابهای سیار و امبولانس ها به ساحه تورخم، بیش از۱۰۰ عراده وسایط مختلف النوع قول اردوی ۲۰۱ خالد بن ولید در خدمت عودت کننده ها قرار دارد.
    همچنان به خاطر آرامش روانی عودت کننده ها، به اساس هدایت مولوی خیرالله خیر خواه، سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ، جملات اطمینانیه و آرامش کننده روانی، در نزدیک خط فر ضی تورخم تحریرشده است.
در گزارش به نقل از مسوولین زیربط علاوه شده است که  مبلغ دو ملیار افغانی، غرض عرضه کمکهای اولیه برای عودت کننده ها اختصاص داده شده است و هموطنان عودت کننده، از حضور مسوولین در مرز، استقبال از ایشان و عرضه خدمات خوش وقت اند.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۴۹
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم نامه همکاری با موسسات بشری صلح سازان افغانستان، د افغانستان پیاورتیا او اقلیم د نوشت و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه بشری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۳:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین با معاون والی ولایت نورستان و رییس عمومی امور کوچی ها دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با مولوی فیصل مختار معاون والی ولایت نورستان و مولوی بصر صاحب زاده رییس عمومی امور کوچی ها دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۴:۱۱
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 108 هزار و 864 دالر امریکایی با موسسه اداره بازسازی دهات افغانستان و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه. . .

بازگشت به خبر