معین مسلکی با شماری از بازرگانان کشور ایران دیدار نمود

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ - ۱۸:۳۶
 -

مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با شماری از بازرگانان کشور ایران در دفتر کارش دیدار کرد.

معین مسلکی بعد از خوش آمدید به آنان خطاب فرمود: کشور ما طی سال های اخیر مشکلات زیادی را سپری نموده با روی کار آمدن امارت اسلامی زمینه مهیا شده است تا رو به انشکاف و ترقی قدم برداریم، آب افغانستان مساعد برای هر نوع کشت وزراعت میباشد، اکنون وقت آن رسیده است دست باهم داده و برای مهاجرین خویش کار نمایم تا دوباره از کشور های بیرونی برگشت نموده و زمینه های کاری مهیا گردد.

آقای راشد یکی از علت های مهاجرت افغان ها را به بیرون ا زکشور بیکاری ومشکلات اقتصادی عنوان نمود.

بازرگانان افزودند، ما کارهای را روی دست داریم تا بتوانیم مهاجرین افغان تمایل به بازگشت به کشور کنند و برای انها زمینه کار مساعد گردد، برای مردم امکانات مهیا میسازیم و انها را به کشت و زراعت تشویق میکنیم.

آنان گفتند: با کار و هماهنگی با یک دیگر میتوانیم مشکلات را حل نمایم.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر