معین مسلکی با شماری از بازرگانان کشور ایران دیدار نمود

sadam_morr
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۷ - ۱۸:۳۶
 -

مولوی عبدالرحمن راشد، معین مسلکی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان، با شماری از بازرگانان کشور ایران در دفتر کارش دیدار کرد.

معین مسلکی بعد از خوش آمدید به آنان خطاب فرمود: کشور ما طی سال های اخیر مشکلات زیادی را سپری نموده با روی کار آمدن امارت اسلامی زمینه مهیا شده است تا رو به انشکاف و ترقی قدم برداریم، آب افغانستان مساعد برای هر نوع کشت وزراعت میباشد، اکنون وقت آن رسیده است دست باهم داده و برای مهاجرین خویش کار نمایم تا دوباره از کشور های بیرونی برگشت نموده و زمینه های کاری مهیا گردد.

آقای راشد یکی از علت های مهاجرت افغان ها را به بیرون ا زکشور بیکاری ومشکلات اقتصادی عنوان نمود.

بازرگانان افزودند، ما کارهای را روی دست داریم تا بتوانیم مهاجرین افغان تمایل به بازگشت به کشور کنند و برای انها زمینه کار مساعد گردد، برای مردم امکانات مهیا میسازیم و انها را به کشت و زراعت تشویق میکنیم.

آنان گفتند: با کار و هماهنگی با یک دیگر میتوانیم مشکلات را حل نمایم.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۱:۸
Background image

معین مسلکی وزارت امور مهاجرین با رییس ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری ملل متحد ملاقات نمود

محترم الحاج مولوی عبدالرحمن راشد معین مسلکی وزارت امور مهاجرین وعودت کننده گان، با آقای گلیت راجر  رییس دفاتر ساحوی دفتر هما هنگ کننده کمک های بشری سازمان ملل متحد ( OCHA ) ملاقات نمود.. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۱:۴۲
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با آقای عرفات جمال رییس کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان در افغانستان دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد رسانیدن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۴:۳۲
Background image

ده ها خانواده برگشت کننده در کابل مساعدت شد

به ادامه مساعدت های زمستانی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان به همکاری اشخاص خیر برای هزار خانواده مهاجر که قبلاآغاز شده بود ، این بار برای ۸۴ خانواده برگشت کننده  کشور پاکستان در. . .

بازگشت به خبر