صدهاخانواده بیجاشده،مساعدت شد

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۰/۸/۳ - ۸:۴۵
____________

برای ۵۰۰ خانواده بیجاشده، به شهر کابل، ازطریق ریاست امور مهاجرین به تاریخ ۲ عقرب سال روان مساعدت شد.

به گفته قاری عبدالمتین رحیم زی، رییس امور مهاجرین ولایت کابل، این مساعدت برای هر خانواده، شامل آرد، روغن، برنج، بوره، لوبیا وچای بود که از طرف موسسه مساعدت جرمنی، برای اطفال افغان تهیه واز طریق این ریاست برای ۵۰۰ خانواده بیجاشده توزیع شد.

رحیم زی باقدر دانی از همکاری موسسه یادشده علاوه نمود که هزاران خانواده بیجا شده تاکنون به کمک موسسات همکار، همچون مساعدت را دریافت نموده اند ووزارت امور مهاجرین کوشش می نماید تاسایر خانواده های مستحق نیز ازاین کمکها مستفید وبه محلات اصلی شان برگردند.

محمد عالم شهاب، رییس کمیته آلمان برای کودکان افغان از ادامه کمکهای آن نهاد اطمینان داد وگفت که مساعدت امروزی، نزدیک به یک ماه، برای یک خانواده کوچک کفایت میکند.

 

 

 

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۸:۳
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، محترم مولوی عبدالکبیر، در کابل با آقای ایریک مارکلی، رئیس دفتر همکاری‌های انکشافی کشور سوئیس در افغانستان، و آقای عرفات جمال، رئیس دفتر کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) برای افغانستان، دیدار کرد

در آغاز این نشست، آقای ایریک مارکلی از فعالیت‌های دفتر همکاری‌های انکشافی سوئیس در افغانستان ابراز خرسندی کرد و گفت که حکومت سوئیس همکاری نزدیک با مردم افغانستان و حضور در این کشور به. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۲:۵۰
Background image

یک تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 4 میلیون دالر در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

امروز 2 شنبه 6 میزان سال روان، وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان با انجمن مهاجرین دنمارک تفاهم نامه همکاری را به امضا رسانید.
به اساس عقد این تفاهم نامه که به ارزش 3 میلیون 926 هزار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۴ - ۹:۳۷
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با رئیس برنامه های توسعه ای سازمان ملل متحد دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با آقای تورهان صالح، رئیس برنامه های توسعه ای سازمان ملل متحد برای افغانستان، دیدار کرد.

در این دیدار، که درباره ارائه خدمات. . .

بازگشت به خبر