سمینار شش روزه، علمی و تخصصی استراتژیک برای معینیت مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت ‌کنندگان در شهر دوشنبه امروز پایان یافت

sadam_morr
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۴/۱۱ - ۱۰:۳۱
.

 

به سلسله‌ی همکاری‌های سازنده‌ی جمهوری فدرال آلمان سمینار علمی و تخصصی استراتژیک برای معینیت مالی و اداری وزارت امور مهاجرین و عودت ‌کنندگان در شهر دوشنبه کشور دوست تاجیکستان دایر گردید.

همکاری و حمایت برنامه‌های آلمان به وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده‌گان که توسط نهاد همکاری‌های بین‌المللی آلمان (GIZ) هماهنگ می‌گردد در سه عرصه راه‌اندازی می‌شودمرحله‌ی نخست را تقویت ظرفیت کارکنان وزارت از مفاهیم تیوریک و آموزه‌های مربوط به مهاجرین، پناهندگان و بی‌جاشدگان، مرحله دوم را ایجاد ابزارهای استراتژیک برای بهبود خدمات وزارت و مرحله‌ی سوم را هماهنگ‌سازی ابزارهای استراتژیک با برنامه‌های عملیاتی وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان شکل می‌دهد.

در سمینار علمی و تجربی که شهر دوشنبه بتاریخ ۲۷ جون تا ۲ جولای سال جاری راه‌اندازی گردید، تحلیل از جایگاه معینیت امور مالی و اداری، ریاست‌ها و ادارات تحت اثر آن در استراتژی وزارت شکل گرفت. این سمینار علمی و تجربی توسط جناب احمد ولی حکمی معین مالی و اداری وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان افتتاح گردید. معین وزارت مهاجرین و عودت کنندگان راه‌اندازی این برنامه را برای کارکنان وزارت «فرصت طلایی» نامید و از حمایت کشور دوست آلمان برای فراهم‌سازی این زمینه‌ی ارزشمند سپاس‌گزاری نمود. پژوهشگر و متخصص حقوق و مناسبات بین‌الملل جناب ملک ستیز که از تجارب گسترده‌ی ملی و جهانی بهره مند است آموزگار و تسهیل‌گر این سمینار علمی می‌باشد.

در این سمینار، میکانیزم اجرایی معینیت امور مالی و اداری و ادارات تحت اثر آن ایجاد گردید. در این میکانیزم ماموریت، اهداف درازمدت، کوتاه مدت، منابع مشروعیت، ساحات کلیدی کاری و ارزش‌های استراتژیک معینیت طرح‌ریزی شد. میکانیزم اجرایی، ماموریت هر ریاست را در چهارچوب برنامه‌های معینیت از دید راهبردی تعریف و تعیین نمود. میکانیزم اجرایی معینیت مالی و اداری دستاورد مهمی برای مدیریت معاصر برنامه های وزارت به حساب می‌آید.

سمینار با سخنرانی اختتامیه‌ی جناب احمد ولی حکمی معین وزارت مهاجرین و عودت‌کنندگان و آقای سبستیان شمیتس نماینده‌ی نهاد همکاری‌های بین‌المللی آلمان (GIZ) مورد ارزیابی قرار گرفت. به باور آن‌ها این سمینار یکی از اثرگذار ترین و مفید ترین برنامه‌های تخصصی برای کارکنان معینیت مالی و اداری محسوب می‌شود. از سویی‌هم شرکت کنندگان نیز این سمینار را مفید، ارزنده و سازنده ارزیابی نمودند.

این سمینار تخصصی با شرکت فعال تمام مسوولین و روسای امور مالی، اداری، منابع بشری، تکنالوژی، اطلاعات و نشرات، تدارکات، امور جندر، امور مشاوریت و سکرتریت امور مقام معینیت راه اندازی گردید. در این سمینار نماینده‌گان نهاد همکاری‌های بین‌المللی آلمان (GIZ) از کابل و آلمان نیز شرکت داشتند.

 

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۱
Background image

برای ده ها خانواده در شهر کابل کمک خوراکی توزیع شد

برای 60 خانواده برگشت کننده در محل قلعه زمان خان از مربوطات ناحیه نهم شهر کابل کمک خوراکی بتاریخ 26حوت توزیع شد.
برای هر خانواده 12 قلم مواد خوراکی و غیر خوراکی که شامل یک بوجی آرد،  ۲. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ - ۱۰:۴۹
Background image

نشستی هماهنگی در خصوص رسیده گی به بیجاشده گان جدید در ریاست مهاجرین ولایت کابل برگزارشد

نشستی به هدف رسیده گی به خانواده های که جدیداً از اثر حملات اخیر کشور پاکستان در شهر کابل بیجاشده اند بر ریاست محترم مولوی دین محمد حقبین رییس امور مهاجرین و عودت کننده گان با نمایند. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۹:۳۰
Background image

برای بیش از 100 خانواده بیجاشده جدید در ولایت ننگرهارمدد رسانی صورت گرفت

محترم مولوی سعید احمد بنوری رییس دفترمقام محترم وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان در راس هیاتی که به ولایت ننگرهار سفر داشت بعد از بررسی وضعیت 140 خانواده که جدیدً از اثر جنگ ها. . .

بازگشت به خبر