سرپرست وزارت امور مهاجرین، با سران اقوام مختلف ولایت ننگرهار دیدار کرد

anwari_morr
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۵ - ۱۵:۹
0-

الحاج خلیل الرحمن حقانی، سرپرست وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در سفرخود به ولایت ننگرهار با علما، اقشار مختلف مردم و سران اقوام آن ولایت در سالن جلسات ریاست سرحدات، اقوام و قبایل دیدار کرد.
وزیر امور مهاجرین طی سخنانی گفت: خدمت به مردم وظیفه دینی و شرعی ماست، با استقرار نظام اسلامی، جان و مال و ارزش های اسلامی و ملی افغان ها محفوظ مانده است، و به هیچ کس اجازه ندهید که با تفاوت قومی، فرهنگی و زبانی این ملت را ازهم جدا نماید.
آقای حقانی گفت: برای بازگشت مهاجرین برنامه داریم تا در تمام مراحل زندگی به آنها کمک کنیم و زندگی بهتری برای آنها فراهم کنیم.
وی  بر وحدت بین ملت ها تاکید کرد و افزود که ما با هم برای آزادی کشور و استقرار نظام اسلامی مبارزه نموده ایم و اکنون وظیفه مشترک ما حفظ آن است.
سران اقوام  ولایت ننگرهار از رهبری و اقدامات خوب امارت اسلامی در زمینه مهاجرین قدردانی کردند،آنها اطمینان دادند که میزبان برادران مهاجر خود خواهند بود و به هر نحو ممکن به آنها کمک خواهند کرد.
در این دیدار سران اقوام متذکره  مشکلات خود را با سرپرست وزارت امور مهاجرین نیز شریک ساختند.
سرپرست وزارت اطمینان داد که مشکلات را با سازمان های مربوطه در میان گذاشته و برای حل آن تلاش خواهد کرد.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۱۴:۳
Background image

پنج تفاهم ‌نامه به ارزش بیش از 5 میلیون دالر، در راستای تقویت همکاری‌ و ارتقاء خدمات به مهاجرین با نهادهای مختلف در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش 5 میلیون و 299 هزار و 626 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان پنج تفاهم نامه های همکاری را با موسسات اطفال متاثراز جنگ، خدمات اجتماعی زنان، انکشافی و اجتماعی رازی،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۲:۱۷
Background image

دو تفاهم نامه در خصوص آموزش و مراقبت از اطفال بیجاشده و برگشت کننده در وزارت امور مهاجرین امضاء شد

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را باموسسات زنان برای زنان افغان و دافغان میرمنو دیووالی پرمختیایی به ارزش 622 هزار و 703 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۵۰
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین امضاء شد


به ارزش 498 هزار و 301 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه انجمن رفاه برای توسعه افغانستان(WADAN) امضا نمود.
بر اساس این تفاهم نامه عقد. . .

بازگشت به خبر