رییس عمومی اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی با وزیر امور مهاجرین دیدار نمود

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۲۲ - ۱۱:۵۷
-
 
الحاج خلیل الرحمن حقانی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با مفتی شهزاد نور راشد، رییس عمومی اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی در دفتر کارش دیدار نمود.
در این دیدار روی موضوعات ساده سازی پروسه های کاری واداری ارتقای ظرفیت کارمندان خدمات ملکی، آسان سازی در تقرر کارمندان خدمات ملکی و بحث روی اسناد تخنیکی و تقنینی اداره خدمات ملکی میان دو طرف صحبت شد.
محترم حقانی با خوش آمدید به آقای راشد کارکرد آن اداره را مورد اطمینان و تاییدی قرارداده افزود: ملت ما توقع زیاد دارد تا برای آنان در کار ها آسانی و شفافیت بوجود آمده و در ارتقای ظرفیت توجه بیشتری صورت گرفته تا باعث خدمات خوب گردد.
وزیر امورمهاجرین در بخشی از سخنانش از کادر های مسلکی مهاجرین نیز یاد آوری کرده خواهان توجه اداره متذکره در اولویت قرار گرفتن آنان در تقرری ها و جذب آنان در ادارات خدمات ملکی شد.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۴۹
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم نامه همکاری با موسسات بشری صلح سازان افغانستان، د افغانستان پیاورتیا او اقلیم د نوشت و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه بشری. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۳:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین با معاون والی ولایت نورستان و رییس عمومی امور کوچی ها دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان با مولوی فیصل مختار معاون والی ولایت نورستان و مولوی بصر صاحب زاده رییس عمومی امور کوچی ها دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۴:۱۱
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

یک تفاهم نامه همکاری به ارزش 108 هزار و 864 دالر امریکایی با موسسه اداره بازسازی دهات افغانستان و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده موسسه. . .

بازگشت به خبر