ریس دعوت و ازاله منکرات وزارت امر باالمعروف و نهی عن المنکر با کارمندان وزارت امورمهاجرین وعودت کنندگان دیدار نمود

sadam_morr
دوشنبه ۱۴۰۱/۱/۸ - ۱۴:۵۹
_________
مولوی راز محمد حامد ریس دعوت و ازاله منکرات در بخش نظامی وزارت امر بالمعروف و نهی عن المنکر، به تاریخ8 حمل، با کارمندان وزارت امورمهاجرین، دیدار نمود.
موصوف در مورد ارزشهای دینی و اسلامی صحبت نموده ، گفت که منسوبین وزارت امور مهاجرین باید آراسته با اخلاق اسلامی باشند، و در تمام واجراآت شان، مطابق ارشادات الهی و سنت نبوی در خدمت مردم قرار گیرند.
در ادامه مجلس محترم محمد ارسلاح خروتی معین وزارت امورمهاجرین، صحبت نموده گفت که افغانستان درحال حاضر دارای نظام اسلامی است و تمام کارمندان این وزارت مکلف اند تا دستورات امارت اسلامی افغانستان را رعایت نموده و مطابق اصول شرعی،خود را عیار و تلاش نمایند تا صادقانه به مردم افغانستان مصدر خدمت شوند.
مجلس با دعایه توسط قاری محمودشاه معین امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین خاتمه یافت.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۱۴:۳
Background image

پنج تفاهم ‌نامه به ارزش بیش از 5 میلیون دالر، در راستای تقویت همکاری‌ و ارتقاء خدمات به مهاجرین با نهادهای مختلف در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش 5 میلیون و 299 هزار و 626 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان پنج تفاهم نامه های همکاری را با موسسات اطفال متاثراز جنگ، خدمات اجتماعی زنان، انکشافی و اجتماعی رازی،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۲:۱۷
Background image

دو تفاهم نامه در خصوص آموزش و مراقبت از اطفال بیجاشده و برگشت کننده در وزارت امور مهاجرین امضاء شد

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را باموسسات زنان برای زنان افغان و دافغان میرمنو دیووالی پرمختیایی به ارزش 622 هزار و 703 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۵۰
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین امضاء شد


به ارزش 498 هزار و 301 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه انجمن رفاه برای توسعه افغانستان(WADAN) امضا نمود.
بر اساس این تفاهم نامه عقد. . .

بازگشت به خبر