به بیش از هزارخانواده در کابل مساعدت صورت گرفت

sadam_morr
شنبه ۱۴۰۱/۲/۳ - ۱۲:۱۳
________
ریاست امورمهاجرین و عودت کننده گان ولایت کابل برای یک هزارو 500 خانواده بیجاشده، و نیازمند به روز شنبه 3 ثور سال روان مواد خوراکی مساعدت نمود.
هر خانواده پس از بررسی این مساعدت را که شامل، یک بوجی برنج 50 کیلویی مساعدت کشور چین بود از سوی ریاست امور مهاجرین ولایت کابل ، دریافت نمودند.
در جریان توزیع وزیرامورمهاجرین ضمن قدردانی از کمک های کشور چین تاکید کرد که این وزارت برای خدمت صادقانه به مردم افغانستان تلاش خواهد کرد، و همواره میکوشد تا خانواده های مستضعف و بی بضاعت را تشخیص نموده و کمک نماید.
همچنان ریس مهاجرین کابل نیز بر شفافیت در توزیع عادلانه ی کمک ها برای مردم افغانستان تعهد و تاکید نمود.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۱
Background image

معاون کمیشنری عالی ملل متحد درامور پناهنده گان: با افزایش بودیجه، کمک رسانی برای مهاجرین بیشتر خواهد شد

نکات فوق را خانم وینسا متر بولی معاون کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده گان (UNHCR) در دیداری که با محترم مولوی سعید احمد بنوری رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کننده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

بازگشت به خبر