برنامه سال آینده واقع بینانه و موثر تر از گذشته باشد! وزیر امور مهاجرین؛ خودم تعقیب می کنم

anwari_morr
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۸:۵۴
_____________

نور الرحمن اخلاقی وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان در یک نشست هماهنگی که به منظور برنامه ریزی وزارت برای سال جدید مالی برگزار شده بود، به روئسا و مسئولان ادارات محلی هدایت داد که پلان کاری سال جدید شان موثر تر و واقع بینانه تر از گذشته باشد.

وی که از طریق تماس تصویری(ویدیو کنفرانس) با روئسا و مسئولان ادارات مهاجرین وعودت کنندگان در ولایات صحبت می کرد، از ادارات محلی خواست که پلان های کاری شان را موثر تر از سال گذشته تدوین نماید.

 به گفته وی "پلان کاری ادارات اساس خدمت گذاری به کسانی است که انتظار خدمت را دارند، پلان های سال جدید را در مقایسه با سالهای گذشته شخصاً بررسی می نمایم تا از موثریت برنامه های وزارت به نیازمندان مطمئن باشم. "

دراین نشست که با هماهنگی مشترک ریاست پالیسی و پلان و ریاست هماهنگی امور ولایات برگزار شده بود، رئیس پالیسی و پلان وزارت پیشنهاد کرد تا برنامه های کاری(پلان) سال جدید همسو با اهداف انکشاف پایدار، تعهدات بین المللی افغانستان در عرصه مهاجرت، مخصوصا استراتژی راه حل ها و قرارداد جهانی پناهندگی و پلان انکشافی مؤسسات در ولایات باشد.

این نشست در حالی برگزار شد که روز پنجشنبه هفته گذشته وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در جلسه بورد اجرایی وزارت نیز به ریاست های مرکزی هدایت داده بود تا؛ پلان های کاری شان را با دقت بیشتر به موثریت برنامه های طرح و تدوین نمایند.

تازه ترین خبر

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۳۳
Background image

نشست وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و برنامه انکشافی سازمان ملل متحد برگزار شد

نشستی به ریاست محترم مولوی سعید احمد بنوری، رئیس دفتر مقام وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با نمایندگان کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان (UNHCR) و برنامه انکشافی سازمان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۳۲
Background image

یک تفاهم ‌نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه مرکز تعلیمی زنان افغان به ارزش 537 هزار و 855 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
به اساس تفاهم نامه که عقد گردید موسسه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۲۷
Background image

برنامه ساده‌سازی پروسه ‌های اداری در وزارت امور مهاجرین برگزارشد


برنامه ای‌ به منظور ساده‌سازی پروسه‌ های اداری با حضور نمایندگان ریاست محترم عمومی اداره امور ا.ا.ا، شماری از روسا و آمرین در تالار کنفرانس های وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان ،. . .

بازگشت به خبر