برخی از اهالی شهرک مهاجرین ولایت لوگر مشکلات شان را با وزیر امور مهاجرین در میان گذاشت

sadam_morr
پنجشنبه ۱۳۹۸/۲/۲۶ - ۱۲:۶
خبر

تعدادی از اهالی شهرک مهاجرین ولایت لوگر و برگشت کنندگانی که در آن شهرک نمرات رهایشی دریافت کرده اند، روز پنجشنبه 26 ثور سال روان با سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان دیدار و مشکلات شان را با وی در میان گذاشتند. 

وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان ضمن تاکید بر ارایه خدمات عام المنفعه در شهرک های مهاجرین، بیان نمود که به منظور رسیدگی به مشکلات زیربنایی شهرک ها و ارایه خدمات بهتر شهری، اکنون مطابق فرمان جدید ریاست جمهوری شهرک های مهاجرین سراسر کشور و بخصوص شهرک مهاجرین ولایت لوگر تحت بررسی تخنیکی قرار دارد.

وی افزود که اکنون توزیع زمین در شهرک های مهاجرین ولایات متوقف است، صرفاً به کسانیکه قبل از تعدیل فرمان ریاست جمهوری مورد تایید فیصله کمیسیون توزیع زمین قرار گرفته و آویز بانکی دارند، زمین های شان تسلیم می گردد.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۴:۵۴
Background image

به ارزش صد ها هزار دالر؛ یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

 یک تفاهم نامه های همکاری به ارزش 8 صدو 57 هزار و 155 دالر امریکایی با موسسه بشری صلح سازان افغانستان در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه یاد شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۹:۲۳
Background image

سنگ تهداب فاز اول شهرک مهاجرین در ولایت هلمند گذاشته شد

سنگ تهداب شهرک مهاجرین طی یک سلسله مراسم در نزدیکی شاهراه قندهار – هرات در ولسوالی واشیر ولایت هلمند، با حضور مقامات بلند پایه امارت اسلامی و محلی آن ولایت بتاریخ 8 جوزا گذاشته شد.
مولو. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۲۲:۶
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم نامه های همکاری به ارزش یک صدو 20 هزار و 380 دالر امریکایی با موسسات د افغان پراختیایی و ایپک انترنشنل در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه. . .

بازگشت به خبر