از کتاب "ابزار های مدیریت راهبردی" معینیت امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در تالار کنفرانس های این وزارت محفل رونمایی صورت گرفت.

sadam_morr
یکشنبه ۱۳۹۸/۷/۲۱ - ۱۱:۴۰
از کتاب "ابزار های مدیریت راهبردی" معینیت امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در تالار کنفرانس های این وزارت محفل رونمایی صورت گرفت.

10 میزان 1398
تالار کنفرانس های
وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان 
محفل رونمایی کتاب " ابزار های مدیریت راهبردی" با قرائت چند از کلام الله مجیدآغاز و در ادامه دکتور عالمه در مورد این اثر صحبت نموده و روسای هر ریاست به نوبۀ خود تجربیات و موثریت این اثر را در ساحات کاری شان اظهار داشتند و در پایان عبدالله الهام، کارشناس عدلی و قضایی ریاست عمومی ادارۀ امور ریاست جمهوری این اثر نقد و بررسی همه جانبه نمود.
چرا این رساله را نشر کردیم؟
از مدت سه سال به این سو معینیت امور پناهندگان وزارت امور مهاجرین برنامه های گسترده‌ی را برای بهبود مدیریت امور پناهندگان راه اندازی کرده است. این برنامه در چهار دوره راه اندازی گردید. هدف اصلی این برنامه را ارایه خدمات بهتر به مخاطبین اصلی این معینیت که پناهندگان هستند، شکل می‌دهد. معینیت تازه شکل گرفته یافته‌ی ما به این باور بود که برای رسیدن به هدف نیاز به راهکار کارا و سازنده دارد. از این رو برنامه‌ی چهار مرحله‌ای را برای این هدف مهم پیش‌رو قرار داد.
در مرحله‌ی نخست برنامه‌های گفت‌وشنود برای شناسی نیازمندی‌های ظرفیت‌سازی راه اندازی گردید. در این مرحله تلاش صورت گرفت تا اهداف اساسی ظرفیت‌سازی نظم گیرد و شاخص‌های اصلی ظرفیت پروری شناسایی شود.
در مرحله‌‌ی دوم میکانیزم اجرایی تطبیق استراتژی وزارت در سطح معینیت و ریاست‌های آن روی دست گرفته شد. این میکانیزم، استراتژی وزارت را به واقعیت عینی درآورد و تلاش کرد تا بر بنیاد آن برنامه های کاری ریاست‌های مربوط این معینیت را با آن هماهنگ سازد. ریاست ارتباط خارجه، ریاست تحقیق و ریاست حمایت حقوقی با همکاری متخصص بین‌المللی که از سوی نهاد همکار GIZ فراهم شده بود پیامدها و شیوه های رسیدن به آن را در سطح معینیت امور پناهندگان شکل دادند.
در مرحله‌ی سوم معینیت امور پناهندگان با هم‌کاری پارتنر بین‌المللی خود توانست چهار دست‌نامه ‌اموزشی را شکل دهد. دست‌نامه‌ی نخست شیوه های استفاده از استراتژی و میکانیزم اجرایی را به بررسی گرفت و شیوه‌های آموزش‌ آن را به نمایش گذاشت. سپس دست‌نامه شیوه‌های پژوهش در پیوند به امور پناهندگان، بی‌جاشدگان و مهاجرین را به بحث گرفت. سومین دست‌نامه آموزشی در زمینه‌ی حمایت حقوقی پناهندگان، بی‌جاشدگان و مهاجرین بود که هم جنبه آموزشی دارد و هم شیوه‌های تدریس را در بر دارد. رهنمود آموزشی هماهنگی بین‌المللی چهارمین ابزار آموزشی بود که در این مرحله راه‌اندازی گردید. این رهنمود شیوه های هماهنگی وزارت را با نهاد های بین‌المللی به بحث و بررسی گرفته است.
در مرحله‌ی چهار رهنمودهای آموزشی به ابزارهای آموزنده برای ریاست‌های مربوط این معینیت تبدیل شد. این رهنمود ها به همکاری این معینیت برای همکاران تدریس و مورد استفاده قرار گرفت. در واقع رهنمودها به ابزار استراتژیک برای دگرگونی و اصلاحات مدیریتی این معینیت درآمدند.
معینیت امور پناهندگان افتخار دارد که این ابزار را به دست نشر می‌سپارد. این ابزار که در برگیرنده‌ی رهنمودهای آموزشی و میکانیزم اجرایی است نشان می‌دهد که چگونه باید ظرفیت پرورید، چگونه ظرفیت‌ها را مدیریت کرد و چگونه منابع بشری و اقتصادی اداره را نظارت و بررسی کرد.

تازه ترین خبر

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۱۴:۵۴
Background image

به ارزش صد ها هزار دالر؛ یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

 یک تفاهم نامه های همکاری به ارزش 8 صدو 57 هزار و 155 دالر امریکایی با موسسه بشری صلح سازان افغانستان در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه یاد شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۰ - ۹:۲۳
Background image

سنگ تهداب فاز اول شهرک مهاجرین در ولایت هلمند گذاشته شد

سنگ تهداب شهرک مهاجرین طی یک سلسله مراسم در نزدیکی شاهراه قندهار – هرات در ولسوالی واشیر ولایت هلمند، با حضور مقامات بلند پایه امارت اسلامی و محلی آن ولایت بتاریخ 8 جوزا گذاشته شد.
مولو. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۲۲:۶
Background image

دو تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

دو تفاهم نامه های همکاری به ارزش یک صدو 20 هزار و 380 دالر امریکایی با موسسات د افغان پراختیایی و ایپک انترنشنل در وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه. . .

بازگشت به خبر