وزیر امور مهاجرین با سفیر ترکیه در رابطه به وضعیت مهاجرین افغان صحبت کرد

sadam_morr
شنبه ۱۳۹۸/۹/۹ - ۹:۳۳
وزیر امور مهاجرین با سفیر ترکیه در رابطه به وضعیت مهاجرین افغان صحبت کرد

سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان روز پنجشنبه 7 قوس سال روان در مقر وزارت، با اوزان ارطغرل سفیر ترکیه در کابل دیدار و در رابطه به وضعیت مهاجرین افغان در آن کشور و بهبود این وضعیت، صحبت نمود.

وزیر امور مهاجرین ضمن قدردانی از همکاری های ترکیه با افغانستان، بخصوص همکاری آن کشور در عرصه ساخت و ساز قدردانی نموده، در رابطه به پیشرفت کار در امضای اعلامیه مشترک مدیریت مهاجرین و امضای تفاهمنامه اعزام کارگر به ترکیه خواهان وضاحت گردیده گفت که تیم های تخنیکی دو کشور متن اعلامیه مشترک مدیریت مهاجرین را نهایی ساخته اما تاکنون این اعلامیه به امضا نرسیده است.

وی افزو که با وزیر داخله ترکیه مبنی بر اینکه در اخذ ویزه آن کشور تسهیلات ایجاد شود صحبت نموده اما تاکنون این مورد در سفارت ترکیه مشهود نیست. ایجاد تسهیلات در اخذ ویزه در یک طرف جلوی سو استفاده افراد سودجو را میگیرد و در سوی دیگر یک قدم موثر در عرصه مهاجرت قانونی برداشته خواهد شد. وزارت امور مهاجرین پالیسی جامع مهاجرت را به تازگی نهایی ساخته و دراین پالیسی به مهاجرت قانونی و منظم و جلوگیری از مهاجرت غیرقانونی تاکید جدی صورت گرفته است.

همچنان عالمی بلخی تاکید کرد که روند بازگشت افغان ها از ترکیه باید به گونه مدیریت گردد که همه ای بازگشت کنندگان از پول حمایتی که از طرف سازمان بین المللی مهاجرت در میدان هوایی توزیع می گردد، مستفد شوند.

سفیر ترکیه در کابل در رابطه به امضای اعلامیه مشترک مدیریت مهاجرین معلومات داده گفت که این اعلامیه در اداره مهاجرت آن کشور در حالت ارزیابی قرار دارد، سفارت ترکیه تمام خواست های وزارت را به انقره انتقال داده و از پیشرفت کار در امضای تفاهمنامه ها و سایر مطالبات، به وزارت معلومات خواهد داد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر