اولین جلسه کنسرسیوم تشخیص مستحقین ولایت کابل برگزار شد

sadam_morr
یکشنبه ۱۳۹۸/۸/۱۹ - ۱۵:۳۵
اولین جلسه کنسرسیوم تشخیص مستحقین ولایت کابل برگزار شد

اولین جلسه کنسرسیوم تشخیص مستحقین با حضور اعضای کنسرسیوم ولایت کابل تحت ریاست سیدحسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در مقر این وزارت برگزار و دراین جلسه در رابطه به چگونگی آغاز کار عملی ثبت و راجستر برگشت کنندگان، هماهنگی ادارات عضو و چگونگی روند ثبت و راجستر بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

این جلسه به تاسی از فرمان 305 مقام ریاست جمهوری، طرزالعل تشخیص مستحقین و هدایت رئیس اجرائیه جمهوری اسلامی افغانستان در جلسه قبلی دیرک، برگزار شد.

وزیر امور مهاجرین وعودت کنندگان گفت که ریاست کنسرسیوم ها را در ولایات، ریاست های امور مهاجرین وعودت کنندگان به عهده دارد و جلسات کنسرسیوم ولایت کابل نیز پس ازین تحت ریاست رئیس امور مهاجرین وعودت کنندگان ولایت کابل برگزار می گردد. وی همچنان افزود که وزارت امور مهاجرین وعودت کنندگان کار آماده سازی دفاتر ثبت برگشت کنندگان در کابل و هرات  راتکمیل نموده و به زودی کار عملی ثبت نام برگشت کنندگان درین ولایات آغاز می گردد.

عالمی بلخی بیان کرد که در گذشته سوالاتی متوجه شفافیت تشخیص مستحقین وجود داشت اما با تعدیل فرمان و تعریف کنسرسیوم تشخیص مستحقین با عضویت چندین نهاد ملی و بین المللی این موضوع حل گردیده و به منظور تامین شفافیت بیشتر در این عرصه، برگشت کنندگان ثبت بایومتریک نیز می گردد و امیدوارم اعضای کنسرسیوم در تشخیص برگشت کنندگان نیازمند مسئولانه عمل کند.

همچنان نماینده گان اداره اسکان بشری سازمان ملل متحد(یو ان هبیتات) و اداره احصائیه درمورد معلومات داده وآمادگی کامل شان را در رابطه به آغاز ثبت و راجستر برگشت کنندگان اعلام نمودند.

تازه ترین خبر

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۹ - ۹:۱۴
Background image

ده ها تن از کارمندان وزارت امور مهاجرین، سند فراغت برنامه آموزشی مدیریت را دریافت نمودند

53 تن از کارمندان وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان پس از سپری کردن برنامه آموزشی مدیریت ارتباطات، مراسلات اداری، زبان انگلیسی، اساسات کمپیوتر و ایمیل که توسط آمریت ارتقای ظرفیت ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۲۰:۴۰
Background image

وزیر امور مهاجرین با مسوول بخش آسیایی فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر، وزیر امور مهاجرین و عودت‌کنندگان، با آقای الکساندر ماتیو، مسوول بخش آسیایی فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر، دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست که با محوریت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۳:۳۱
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش 44 هزار و 738 دالر امریکایی، یک تفاهم نامه همکاری میان موسسه افغان ها برای حمایت از معارف و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به امضا رسید.
به اساس تفاهم نامه عقد شده، مبلغ. . .

بازگشت به خبر