وزیر امور مهاجرین در نشست های جداگانه با نمایندگان عودت کنندگان ولسوالی های نهرین و دهنه غوری ولایت بغلان دیدار کرد

anwari_morr
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۴:۱۶
-

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کنندگان در نشست های جداگانه با نمایندگان عودت کنندگان ولسوالی های نهرین و دهنه غوری ولایت بغلان، در دفتر کارش دیدار کرد.
نماینده ها از ولسوالی دهنه غوری به رهبری مخدوم عبدالسلام سعادت معاون والی ولایت پکتیکا از بازگشت به کشورشان و همکاری امارت اسلامی با آنان ابراز خوشحالی کرده پیشنهادات خود را با محترم وزیر امور مهاجرین در میان گذاشتند.
نمایندگان بازگشت‌کنندگان ولسوالی نهرین نیز گفتند: امسال با همکاری دولت و سازمان‌های امدادرسان، سرپناه‌هایی برای آنها فراهم شده است.
آنان خواهان همکاری در بازسازی جاده، مسجد و کمک غذایی شدند.
محترم مولوی عبدالکبیر ضمن خوشامدگویی به نمایندگان هموطنان بازگشته، افزود: در مورد پیشنهادات با ادارات مربوطه هماهنگی لازم را انجام خواهد داد و کمک‌های اضطراری فوق العاده را برای آنان در محلات شان ارسال خواهد کرد.
محترم وزیر امور مهاجرین  با اشاره به  مهاجرین افغان توضیح داد: امارت اسلامی از مهاجرین افغان استقبال می‌کند و تلاش می‌کند تا آنها را به بخشی فعال از جامعه تبدیل کند.

تازه ترین خبر

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳ - ۱۴:۳
Background image

پنج تفاهم ‌نامه به ارزش بیش از 5 میلیون دالر، در راستای تقویت همکاری‌ و ارتقاء خدمات به مهاجرین با نهادهای مختلف در وزارت امور مهاجرین به امضا رسید

به ارزش 5 میلیون و 299 هزار و 626 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان پنج تفاهم نامه های همکاری را با موسسات اطفال متاثراز جنگ، خدمات اجتماعی زنان، انکشافی و اجتماعی رازی،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۲:۱۷
Background image

دو تفاهم نامه در خصوص آموزش و مراقبت از اطفال بیجاشده و برگشت کننده در وزارت امور مهاجرین امضاء شد

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را باموسسات زنان برای زنان افغان و دافغان میرمنو دیووالی پرمختیایی به ارزش 622 هزار و 703 دالر امریکایی به امضاء رسانید.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۵۰
Background image

یک تفاهم نامه همکاری در وزارت امور مهاجرین امضاء شد


به ارزش 498 هزار و 301 دالر امریکایی وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان یک تفاهم نامه همکاری را با موسسه انجمن رفاه برای توسعه افغانستان(WADAN) امضا نمود.
بر اساس این تفاهم نامه عقد. . .

بازگشت به خبر