معین امور پناهندگان با سفیر افغانستان در یونان روی وضعیت مهاجران افغان صحبت کرد

anwari_morr
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۶ - ۹:۲۹
____________

وفی الله کاکر روز چهارشنبه 5 قوس سال روان در یک تماس تصویری(ویدئو کنفرانس) با میرویس صمدی سفیر کشور در یونان روی وضعیت مهاجران افغان صحبت و گفتگو کرد.

آقای کاکر دراین گفتگو از سفارت افغانستان در یونان و نمایندگی وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان در آن کشور خواست که در عرصه رسیدگی به وضعیت مهاجران بخصوص کسانیکه در کمپ ها زندگی می کنند، بیشتر تلاش نمایند.

سفیر افغانستان در یونان از ایجاد یک ارتباط خوب با ادارات مهاجرت یونان و مهاجران افغان سخن گفته در رابطه به بهبود وضعیت مهاجران بیان کرد که در نتیجه خواست های مکرر سفارت افغانستان، مقامات یونان وعده سپرده که تعداد پولیس را در کمپ جدید می افزاید و خانواده ها و زنان از مردان مجرد جدا ساخته شود.

به گفته وی قرار است در یونان 5 کمپ دیگر ساخته شود که از مشکلات مهاجرین می کاهد. اکنون نسبت به گذشته مشکلات مهاجران در یونان کاهش یافته از 4 هزار کودک که حدود نصف آن افغان ها است یک هزار و 600 تن آن در کشور های چون آلمان و انگلیستان پذیرفته شده و امیدواری وجود دارد که یک 600 کودک دیگر هم پذیرفته شود.

 این در حالی است که دو هفته پیش معینیت امور پناهندگان با اتحادیه اروپا در مورد تعدیل و تمدید اعلامیه مشترک افغانستان و اتحادیه اروپا در عرصه مدیریت مهاجرت صحبت کرده و این سند از آغاز سال جدید میلادی عملی خواهد شد.

تازه ترین خبر

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۴۶
Background image

وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان با معاون والی ولایت پکتیا، دیدار کرد

محترم مولوی عبدالکبیر وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان، با مولوی انعام‌الله صلاح‌الدین معاون والی ولایت پکتیا، در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار که در مورد به وضعیت برگشت‌کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۴۶
Background image

دو تفاهم نامه در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان دو تفاهم نامه همکاری را با موسسات احیای مجدد انصاری برای افغانستان و د کلیو او پرمختایی پروگرام امضا نمود.
این تفاهم نامه ها به ارزش یک میلیون و 23. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۴:۲۴
Background image

سه تفاهم نامه به ارزش نزدیک به 3 میلیون دالر، در وزارت امور مهاجرین به امضاء رسید

سه تفاهم نامه های همکاری با موسسات انکشافی و اجتماعی رازی، بشری صلح سازان افغان، دوستی مردم فرانسه با افغان ها و وزارت امور مهاجرین و عودت کننده گان به ارزش 2 میلیون و 898 هزار و 947. . .

بازگشت به خبر